Nousin 4.40. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Kirjosiepponaaras kuukkelikuusen edustalla. #

Poljin huomattavasti viimeviikkoista heikomman sisäpyöräilyn: 4,3. Luulin kyllä veivanneeni varsinkin maksimit paljon kovemmin, ja niin tehot (201/536 W) ja kierrokset (84/123 rpm) kertovatkin, mutta keskiarvot silti vain samat (tehoissa) tai heikommat (kierrosluvuissa). Sykkeet heikommat sekä – että -, 144/162 bpm. #

Kävelin kotiin. Järripeippo (koiras), punarinta, talitiainen, västäräkki, varpunen. Oletettavasti myös räkättirastaita, mutta niitä ei silmä enää edes erota taustasta, kun niitä on kaikkialla. #

Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähes pilvetöntä, mutta navakka tuuli mereltä taas, ja vain 5,5 °. Siihen nähden perhosia kohtalaisesti, vaikka absoluuttisesti vähän: yksi sitruuna-, yksi neito- (samassa mutkassa missä viimeksi) ja ehkä puolisen tusinaa nokkos-. #

Hietasaarenkierros oli jo aivan ajokelpoinen, ja Pikisaaren rantareitinkin ajelin ensimmäistä kertaa. Jälkimmäinen oli amiksen purkutöiden takia poikki aika kauan. #

Kempeleessä siili! Mietin, että näinköhän viime kesänä yhtään elävää, mutta yhden näjin näjemmä kesäkuussa#

Palatessani kävin Linnanmaan Prismassa. #

Garmin ilmoitti matkan olleen pituusennätys, 82,81 km. #

Kotiin palattuani panin kuudenkympin pyykit pyörimään, tattaririisin kiehumaan ja kävin suihkussa. #

Söin päivällisen. Kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin 2 kg porkkanoita. #

Ripustin pyykit. #

Perkasin ja latasin kuvat. Kirjoittelin tämän. #

Karttaperhonen Uudellamaalla. Lanttuperhonen Lempäälän korkeudella#

Päivitin miniläppärin Debian 12:een. #

Muokkaukset #

2024-05-11 19.24.29 2024-05-14 18.47.28 #
Muuttumaton: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähes pilvetöntä, mutta navakka tuuli mereltä taas, ja vain 5,5 °. Siihen nähden perhosia kohtalaisesti, vaikka absoluuttisesti vähän: yksi sitruuna-, yksi neito- (samassa mutkassa missä viimeksi) ja ehkä puolisen tusinaa nokkos-.Muuttumaton: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähes pilvetöntä, mutta navakka tuuli mereltä taas, ja vain 5,5 °. Siihen nähden perhosia kohtalaisesti, vaikka absoluuttisesti vähän: yksi sitruuna-, yksi neito- (samassa mutkassa missä viimeksi) ja ehkä puolisen tusinaa nokkos-.
 Lisätty: Hietasaarenkierros oli jo aivan ajokelpoinen, ja Pikisaaren rantareitinkin ajelin ensimmäistä kertaa. Jälkimmäinen oli <a href="https://yle.fi/a/74-20073848">amiksen purkutöiden</a> takia poikki aika kauan.
Muuttumaton: Kempeleessä siili! Mietin, että näinköhän viime kesänä yhtään elävää, mutta <a href="https://marginaa.li/2023/06/25/25-kesakuuta-2023-vastapuolivali/#post44983-p6-b9g119y3f5amfkhnibn3byjr9">yhden näjin näjemmä kesäkuussa</a>.Muuttumaton: Kempeleessä siili! Mietin, että näinköhän viime kesänä yhtään elävää, mutta <a href="https://marginaa.li/2023/06/25/25-kesakuuta-2023-vastapuolivali/#post44983-p6-b9g119y3f5amfkhnibn3byjr9">yhden näjin näjemmä kesäkuussa</a>.

Viihdekulutus #

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.