Onpa tullut viime aikoina pitkästä aikaa osteltua musiikkia. Cd-levyjähän lakkasin ostamasta jo iät sitten (vuosikympin alkupuolella) jakeluyhtiöiden jatkuvan haistakuluttajapaska-touhun takia (joka ei sentään ole vieläkään loppunut), mutta vasta nyt alkaa verkkokauppojen tekniikka ja tarjonta olla sellaista, että vingutan Visaa mielelläni artistin hyväksi. Niin kuin nyt vaikkapa B.D.I.:n#

 #

Löytyy tätä toki vinyylinäkin vanhuksia fetisistejä entusiasteja varten, mutta sitten ihan kunnon digitaalisena useammastakin kaupasta, ainakin 7digitalista1 ja Beatportista2. 7digital on kauppana enemmän mieleeni, mutta Beatport myy ämpärien lisäksi WAVeja (+1,00 €), ja tykkään että sellaista on oltava tulevaisuuden formaattimuunnoksia silmälläpitäen. #

Kun saa poimia tällä lailla yksittäisiä mieluisia kappaleita, maksan niistä ihan surutta kappalehintoja, jotka vanhanaikaisen pitkäsoiton kokoisissa nipuissa tekisivät hirveän hintaisia levyjä. Tai siis tekevätkin. Siihen sisältyy ajastaan jääneille levy-yhtiömulkuille opetus. #