Slashdot vetää tiivistetysti (ja hiukan pieleen) yhteen muutaman kuuluisan henkilön strategian: ei haaskata aikaa tyhjänpäiväisiin päätöksiin kuten mitä syödä tai mihin pukeutua. Syödään sen sijaan joka päivä samoja ruokia, pukeudutaan joka päivä samoihin vaatteisiin. Esimerkiksi Mark Zuckerbergilla on 20 identtistä t-paitaa#

Itsehän noudin juuri postista kuusi Bundeswehrin t-paitaa entisten kahdeksan lisäksi. Tosin näistä käytetyistä enin osa ei harmi kyllä enää ole ihan edustuskuntoisia, mutta aika vähänpä minulla edustustehtäviä onkaan. Ja arki- ja salikäytössä nämä ovat mitä parhaimpia. #

Yritän siis alleviivata tässä sitä, miten itsekin olen jo ajat sitten tullut siihen tulokseen, että kaikessa on parasta kun on vain yhtä ja samaa, hyväksi havaittua. Tämä on menestyvien ihmisten strategia. #

Oma lisäykseni siihen on, että mitä yksinkertaisempaa se yksi ja sama on, sitä parempi. Köyhyyden lisäksi ainut syy sille, etten ole tälle yhtä ja samaa -strategialle aiemmin esimerkiksi näiden t-paitojen suhteen täysin antautunut, on siinä, että useimmissa kaupoissa myydään vain vaatteita, jotka tekevät kantajistaan käveleviä mainoksia. VMP! En ikimaailmassa ostaisi kahtakymmentä identtistä Adidas- tai Nike-paitaa. Yksittäiskappaleidenkin pitäminen iljettää. #

Armeijakama sen sijaan on melkein täydellisen funktionaalista. #

Elintarvikkeissa funktionaalisuus tulee erottaa samannimisestä markkinointihypestä. Tässä vaaditaan viisautta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon! #