Esittäisin uusintana vaatimukseni ensimmäisen persoonan elokuvista. Myös Dead Space -tyylinen niskan takaa kuvattu kävisi ja panorointiakin saa olla, pääasia että seurataan koko ajan tapahtumia yhden ja saman ihmisen näkökulmasta reaaliajassa. #

Nyt joudun kuuntelemaan The Rad Bradin löpinöitä esim. tuon mainitsemani Dead Spacen päällä, ja raahautumaan mukana kun pelaaja jahkailee ostoksien ja muiden peleihin kuuluvan turhuuden ja epäuskottavuuden kuten vihollisista popsahtelevien esineiden ja rahojen kanssa. #

Itse en ikimaailmassa jaksaisi opetella nykyisten pelien ohjaussysteemejä enkä haaskata aikaani monimutkaisten varustepäivityksien kanssa. Mutta kuvitelkaa vain miten innoissani maksaisin ensimmäisen persoonan elokuviin teatterissa uppoutumisesta, kun olen nyt valmis sietämään pelivideoidenkin pitkäveteisyyksiä vain niiden sisältämien muutamien tunnelmaan uppoutumisen hetkien takia! #