Lindorff lähestyi pitkästä aikaa. Laskun sijasta sieltä tuli tällä kertaa aurinkoinen ”ota yhteyttä niin sovitaan asiat” -kirje. Sopikaa tykönänne, nää-nää! #

Rahasta puheen ollen, hankin vihdoin ja viimein Bitcoin-lompsan. Huomasin taas siinä yhteydessä, kuinka käsittämättömiä raha-asiat minulle pitkälti ovat. En tarkoita edes mitään kryptovaluutan hienouksia — itse asiassa ne tietotekniset, kryptiset (sic) asiat, jotka kryptovaluutassa kaiketi useimmille ihmisille olisivat vaikeita käsittää, ovat minulle sen helpoimpia puolia. Sen sijaan löysin itseni esimerkiksi lukemasta Wikipedia-artikkelia lainaamisesta ja ihmettelemästä tämän ylimonimutkaisen tapahtumaketjun yksityiskohtia. #

Talousasiat ovat ihan kuin oma tieteenalansa, niin kuin tietysti ovatkin, mikä tuntuu minusta äkkiseltään yhtä järjettömältä kuin jos vaikka kahvista olisi kokonaan oma tieteenalansa sen sijaan, että siihen vain tietyissä kohdissa olisi luonteva soveltaa joitain olemassaolevia tieteitä. Minun ei kuitenkaan tarvitse kuin raapaista pintaa rahan mysteeristä, kun jo tajuan, etten tajua yhtään mitään. #

En osaa edes olla kovin kateellinen sellaisille, jotka tajuavat. Siitä olisi ilman muuta hyötyä, mutta minuun ei ole iskostettu (eikä geeneistä rakennettu) ilmeisesti tippaakaan rahanhimoa, joten olen sen suhteen kai vähän niin kuin aseksuaali seksin suhteen, ulkona kuin lumiukko. #

Eniveis, saatan jossain vaiheessa korvata tuon Flattr-systeemin Bitcoin-osoitteella. Ei nyt sillä ettäkö kummallakaan mitään merkittäviä tuloja koskaan hankkisin, kyse on tietysti lähinnä nörttikarmasta. #