Huomenna häätynee käydä jossain lähiseudun kauppakeskuksessa, sillä vihannesmehua ei enää näköjään myydä täkäläisessä Citymarketissa, eikä sitä ollut Prismassakaan. Olen ruukannut kitata sitä päivittäisen kasviskiintiön takia, kun ei mitään mahollisuuksia että söisin nekin kiinteinä. Olen päinvastoin lakannut syömästä hedelmiäkin (syön niiden sijaan energiapatukoita), sillä ruuansulatuskanavani ei kerta kaikkiaan kestä sitä massan määrää mikä näitä kaikkia pitäisi mättää, jotta saisin tarvittavat kalorit. Juon kyllä appelsiinimehua C-vitamiinia saadakseni, ja siis sitä vihannesmehua pystyn kyllä ihan hyvin juomaan, mutta nyt sitä ei sitten enää yhtäkkiä myydäkään. #

Saa nähdä onko sitä sitten muissakaan marketeissa. Ainakin Ison Omenan Citymarketissa on yleisesti huomattavan paljon parempi valikoima kuin täkäläisessä. Ja siitä valikoiman heikkoudesta huolimattakin täkäläinen myy jatkuvasti ainakin yhtä valitamme-ei-oota joka hyllyssä. #

Luontaistuotekaupastahan niitä mehuja varmaan ainakin saisi, mutta minun rahojanihan eivät ne saa. Sinänsä voin kyllä ostaa erikoiskaupasta vähän kalliimmalla jotain mitä marketista ei saa, mutta luontaistuotekauppoihin uponneet rahat menevät suoraan huuhaan tukemiseen, ja mieluummin kuolen vaikka puutostautiin. #

Täkäläisessä CM:ssä on enää Biottan pulloja, aiemmin siellä oli toista, halvempaa merkkiä (jonka nimeä en enää muista vaikka sitä aina ostinkin, jotain biopaskaa sekin varmaan oli olevinaan). Mutta niissä Biotoissakaan ei siis ole vihannesmehua, on vain ananasta ja granaattiomenaa tjsp. joita on halvempina merkkeinä heti siinä vieressä muutenkin. #

Responses

Comments are closed.