Ei ollu vihannesmehua Ison Omenankaan marketeissa. Tai no, Biottaa oli, mutta se on niin kallista, että ei aikaakaan kun tehosekoitin maksaisi itsensä takaisin. Siihen ei vielä ole varaa, koska #

Hajin viimein pyöräni taas huollosta. Siitä puhkesi taannoin taas kumi, ja sitä vaihtaessani sain vaihteet hajalle, joten oli pakko nöyrtyä ja viedä Kesselille. Meni kolme viikkoa ja lompsin sinne sitten kyselemään pyöräni perään, kuulemma tekstiviesti oli lähetetty viikko sitten. Ei ollut koskaan tullut perille. #

Puhelinnumeroni viimeinen numero (9) oli neloseksi tulkittavissa, joten lienee mennyt väärään numeroon. Ennen ne ruukasivat soitella ilmoittaakseen, se olisi tässä tapauksessa toiminut paremmin. Mutta noin muutoin olen tietysti sitä mieltä, että tekstiviestit ovat parempi keino. Mitä vähemmän turhaa vuorovaikutusta ihmisten kesken, sen parempi. (Kertokaa Hyvien ja huonojen uutisten Tuomas Kyrö itsellään, saatte tulokseksi minut.) #

Kalliiksi tuli, mutta nyt on ihan vitun hienot polkimet (nekin piti vaihtaa) ja pistosuojattu takarengas. Alkoi nimittäin kyllästyttää tuo takakumen jatkuva puhkeilu. Niin jospa nyt sitten enää ei. #

Joku pointti oli, jonka pohjustamiseksi tämän kaiken kirjoitin, ja jota nyt en sitten enää muista. #

Muokkaukset #

2013-04-21 20.27.03 2013-04-21 21.27.03 #
Muuttumaton: Only if I had one more,Muuttumaton: Only if I had one more,
Poistettu: Ei ollu <a href="http://marginaa.li/2013/04/17/vihannesmehua/#postaus-20254" title="Marginaali: Vihannesmehua">vihannesmehua</a> Ison Omenankaan marketeissa. Tai no, Biottaa oli, mutta se on niin kallista, että ei aikaakaan kun tehosekoitin maksaisi itsensä takaisin. Siihen ei vielä ole varaa, koska Lisätty: Ei ollu <a href="https://marginaa.li/2013/04/17/vihannesmehua/#postaus-20254" title="Marginaali: Vihannesmehua">vihannesmehua</a> Ison Omenankaan marketeissa. Tai no, Biottaa oli, mutta se on niin kallista, että ei aikaakaan kun tehosekoitin maksaisi itsensä takaisin. Siihen ei vielä ole varaa, koska
Muuttumaton: Hajin viimein pyöräni taas huollosta. Siitä puhkesi taannoin taas kumi, ja sitä vaihtaessani sain vaihteet hajalle, joten oli pakko nöyrtyä ja viedä Kesselille. Meni kolme viikkoa ja lompsin sinne sitten kyselemään pyöräni perään, kuulemma tekstiviesti oli lähetetty viikko sitten. Ei ollut koskaan tullut perille.Muuttumaton: Hajin viimein pyöräni taas huollosta. Siitä puhkesi taannoin taas kumi, ja sitä vaihtaessani sain vaihteet hajalle, joten oli pakko nöyrtyä ja viedä Kesselille. Meni kolme viikkoa ja lompsin sinne sitten kyselemään pyöräni perään, kuulemma tekstiviesti oli lähetetty viikko sitten. Ei ollut koskaan tullut perille.
Muuttumaton: Kalliiksi tuli, mutta nyt on ihan vitun hienot polkimet (nekin piti vaihtaa) ja pistosuojattu takarengas. Alkoi nimittäin kyllästyttää tuo takakumen <a href="http://puncturegallery.tumblr.com/" title="Puncture Gallery">jatkuva puhkeilu</a>. Niin jospa nyt sitten enää ei.Muuttumaton: Kalliiksi tuli, mutta nyt on ihan vitun hienot polkimet (nekin piti vaihtaa) ja pistosuojattu takarengas. Alkoi nimittäin kyllästyttää tuo takakumen <a href="http://puncturegallery.tumblr.com/" title="Puncture Gallery">jatkuva puhkeilu</a>. Niin jospa nyt sitten enää ei.
Poistettu: Joku pointti oli, jonka pohjustamiseksi tämän kirjoitin, ja jota nyt en sitten enää muista. Lisätty: Joku pointti oli, jonka pohjustamiseksi tämän kaiken kirjoitin, ja jota nyt en sitten enää muista.

Responses

Comments are closed.