Meemilöistä pukkaa Marjutilta: luetellaan lempiesineitä#

Ankaran pohdinnan tuloksena joudun toteamaan, ettei minulla luultavasti ole lempiesineitä viiteen saakka laskettaviksi. Mietin, että olen kyllä pyrkinyt karsimaan tavaramäärää, että ehkä sillä on jotain tekemistä asian kanssa, mutta ei: kyllä minä hyvistä ja hyödyllisistä olisin pitänyt kiinni jos sellaisia olisi ollut, eli ei niitä ole alunalkujaankaan ollut. #

Ensin keksin vain jotain tylsiä tietokoneeseeni liittyviä asioita, sillä tässä koneellahan minä suurimman osan ajastani vietän ja olen lisäksi nykyiseen kokoonpanooni hyvin tyytyväinen. Se on kuitenkin niin filosofista, tai niin vähän itse fyysisiin esineisiin liittyvää, että tuntuisi epärehelliseltä väittää pitäväni juuri näistä komponenteista, jotka nyt sattuvat täyttämään ne pääosin ohjelmallisella tasolla ilmenevät kriteerit, joita hyvältä tietotekniikalta edellytän. #

No tuohon muistaakseni Ebayn kautta Kiinasta taannoin tilaamaani pikkuruiseen Muse i15w -vahvistimeen olen kyllä erityisen tyytyväinen ollut, se saakoon kunniamaininnan. #

Muse-vahvistin #

Toinen kandidaatti oli polkupyöräni, joka sekin on varsin mainio. Sekään ei kuitenkaan ole täydellinen, mistä syystä en sitä nimeä. Luulen tunnistavani sen lempeydentunteen, jollaista tässä nimettävien esineiden tulisi herättää, ja minulle kriteerit siihen(kin) ovat melko korkealla: sen lisäksi, että esineessä pitää olla paljon hyviä puolia, siinä ei saa olla mitään, mikä aiheuttaisi huolta tai ärsytystä. #

Yhden keksin lopulta: venyttelykeppinä käyttämäni harjanvarsi. #

I HAS A STICK #

Se täyttää tarkoituksensa täydellisesti, ja siitä on vaikea löytää yhtään mitään vikaa. Ja sillä voi tarpeen vaatiessa vaikka karkottaa ylimääräiset ihailijatkin#

Responses

  1. Purskahdin spontaanin nauruun lempiesineen paljastuessa. Mutta toisaalta mitään kovin monimutkaista en sinulta olisi odottanutkaan. Yksinkertaisuus on kaunista!

    Jos vielä lomalta palattuani muistan, tartun tähän meemiin. Tämä on kiehtova! Toisaalta pelkään että omasta osallistumisestani tulee moniosainen piplia taas.

  2. Pelkää vain, minä puolestani toivon taas uutta Silmis-sarjaa! Sinulla sitä sentään riittää mielenkiintoista kerrottavaa.

    Minä olen hyvin yksinkertainen mies, sitä yritän aina tolkuttaa kaikille jotka koettavat muuta väittää.

Comments are closed.