Nyt on uuet lasit ja aurinko-. #

Itte ja uuet lasit. Itte ja uuet aurinkolasit. #

(En käsitellyt kuvia muuten kuin skaalaten, ovat sellaisinaan Moto G:n etukamerasta.) #

Pykälät ei tosiaan paljon muuttuneet, mutta kylläpä maailma kirkastui! Tämä oli suorastaan päivitys SD:stä HD-aikaan! Ei ehkä ihan 4k:ta sentään, mutta Full HD:ta nyt ainakin. Näkökenttäkin laajeni varmaan ainakin pari astetta, sen verran entisiä isommat linssit on näissä. #

Aurinkolasien linssit varsinkin ovat entisiä isommat, ja myös tummemmat. Arskat tulivat siis kaupanpäällisinä, vaikka olisi niistäkin saanut maksaa, jos olisi ottanut vakuutusta, pinnoitusta ties sun mitä. (En ottanut. Itse laseille kyllä otin kahden vuoden tapaturmavakuutuksen, +40 euroa). #

Ja nämä (kummatkin) istuvat päähän oikein napakasti. Entisissä ärsytti alusta asti korvan taakse kiertyneet kahvat (”aisanpäät”), jotka olivat ihmiskorville ihan väärän muotoiset. Nyt ei vain passaa lihoa päästä yhtään, sen verran hyvin sopivat on nämä uudet. #