ūüĎď #selfie

Nyt on uuet lasit ja aurinko-. #

Itte ja uuet lasit. Itte ja uuet aurinkolasit. #

(En k√§sitellyt kuvia muuten kuin skaalaten, ovat sellaisinaan Moto G:n etukamerasta.) #

Pyk√§l√§t ei tosiaan paljon muuttuneet, mutta kyll√§p√§ maailma kirkastui! T√§m√§ oli suorastaan p√§ivitys SD:st√§ HD-aikaan! Ei ehk√§ ihan 4k:ta sent√§√§n, mutta Full HD:ta nyt ainakin. N√§k√∂kentt√§kin laajeni varmaan ainakin pari astetta, sen verran entisi√§ isommat linssit on n√§iss√§. #

Aurinkolasien linssit varsinkin ovat entisi√§ isommat, ja my√∂s tummemmat. Arskat tulivat siis kaupanp√§√§llisin√§, vaikka olisi niist√§kin saanut maksaa, jos olisi ottanut vakuutusta, pinnoitusta ties sun mit√§. (En ottanut. Itse laseille kyll√§ otin kahden vuoden tapaturmavakuutuksen, +40 euroa). #

Ja n√§m√§ (kummatkin) istuvat p√§√§h√§n oikein napakasti. Entisiss√§ √§rsytti alusta asti korvan taakse kiertyneet kahvat (‚ÄĚaisanp√§√§t‚ÄĚ), jotka olivat ihmiskorville ihan v√§√§r√§n muotoiset. Nyt ei vain passaa lihoa p√§√§st√§ yht√§√§n, sen verran hyvin sopivat on n√§m√§ uudet. #