Puhelimesta katosi liittymä eilisiltana, ja kun ei se tähän aamuun mennessä ollut siitä tokeentunut, kävin paikallisen Saunalahti-ständin aspan juttusilla (Prismassa). SIM-kortti vaihdettiin, ja liittymä alkoi heti pelata. Entinen kortti olikin aika vanha, en nyt muista tarkkaan kuinka monta vuotta, useampia kuitenkin, ainakin varmaan yli viisi. #

Kylläpä jännitti jostain syystä, puhelinta siinä ständillä purkaessani kädet tärisivät niin että aspakin sen varmasti näki. Mutta sainpahan vähän dataa iänikuisten operaattorigallupien asiakaspalvelua koskeviin kysymyksiin (Saunalahdelle tämän kokemuksen perusteella arvosana hyvä). #

Gallupeista puheen ollen, lunastinpa viikonloppuna Huutonetin tutkimuskyselyihin vastaamisesta palkkioksi maksettuja taskurahoja. Taidan ostaa niillä jonkin tehokkaan kasvojenpesuaineen, alkaa nimittäin vituttaa ainainen rasvan valuminen naamalla. Hiilellä maustetut aineet saattavat kuulemma olla tehokkaita, semmoista ajattelin kokeilla. #