– Se kokispullo kulkee monella kainalossa. Työpaikoilla tuskin osataan kiinnittää tällaiseen huomiota, vaikka kyseessä voi olla riippuvuus. Mielestäni se on huolestuttavaa, sanoo TTL:n erityisasiantuntija Leena Hirvonen. #

Hirvonen vertaa jatkuvaa kofeiinipitoisten juomien kulutusta alkoholin käyttöön: lisää on saatava, koska toleranssi kasvaa. Jo pelkkä kokiksen tai energiajuoman litkiminen pitäisi hänen mielestään ottaa puheeksi työpaikoilla yhteistyössä työterveyshuollon kanssa, jotta kierre saataisiin poikki. #

Yle: TTL: Limuholismista on tulossa ongelma työpaikoilla #

Kun oikeiston noususta kirjoittaessani mainitsin teo­riani ihmis­kunnan kehittymisestä kohti lai­meutta, jätin mainitsematta tulevaisuudenvisioni, jonka pohjalta itse asiassa koko tuon teoriani olen rakentanut. Siinä skenaariossa tulevaisuuden työpaikoilla suhtaudutaan kahvinjuontiin yhtä paheksuvasti kuin nykyisin suhtaudutaan alkoholin käyttöön, siinä missä joskus kauan sitten alkoholia käytettiin kuten kahvia nykyisin, eikä siitä tehty isoa numeroa jos hommat silti joten kuten hoituivat. #

Muokkaukset #

2015-12-09 12.45.47 2021-05-16 17.57.07 #
Muuttumaton: <a href="http://yle.fi/uutiset/ttl_limuholismista_on_tulossa_ongelma_tyopaikoilla/8497219#container">Yle: TTL: Limuholismista on tulossa ongelma työpaikoilla</a></blockquote>Muuttumaton: <a href="http://yle.fi/uutiset/ttl_limuholismista_on_tulossa_ongelma_tyopaikoilla/8497219#container">Yle: TTL: Limuholismista on tulossa ongelma työpaikoilla</a></blockquote>
Poistettu: Kun <a href="http://marginaa.li/2015/07/08/stay-tuned-for-turning-point/#post21650-p4-sjpo9peyaoou76lqlpqeol16">oikeiston noususta kirjoittaessani mainitsin teo­riani ihmis­kunnan kehittymisestä kohti lai­meutta</a>, jätin mainitsematta tulevaisuudenvisioni, jonka pohjalta itse asiassa koko tuon teoriani olen rakentanut. Siinä skenaariossa tulevaisuuden työpaikoilla suhtaudutaan kahvinjuontiin yhtä paheksuvasti kuin nykyisin suhtaudutaan alkoholin käyttöön, siinä missä joskus kauan sitten alkoholia käytettiin kuten kahvia nykyisin, eikä siitä tehty isoa numeroa jos hommat silti joten kuten hoituivat. Lisätty: Kun <a href="https://marginaa.li/2015/07/08/stay-tuned-for-turning-point/#post21650-p4-sjpo9peyaoou76lqlpqeol16">oikeiston noususta kirjoittaessani mainitsin teo­riani ihmis­kunnan kehittymisestä kohti lai­meutta</a>, jätin mainitsematta tulevaisuudenvisioni, jonka pohjalta itse asiassa koko tuon teoriani olen rakentanut. Siinä skenaariossa tulevaisuuden työpaikoilla suhtaudutaan kahvinjuontiin yhtä paheksuvasti kuin nykyisin suhtaudutaan alkoholin käyttöön, siinä missä joskus kauan sitten alkoholia käytettiin kuten kahvia nykyisin, eikä siitä tehty isoa numeroa jos hommat silti joten kuten hoituivat.