Arvostelin Verkkokupassa kolme tuotetta: Candy CDP6950-86 -astianpesukoneen, Fuj:tech Mini HD ‐IP-kameran ja Buffalo WHR-600D Dual-Band ‐WiFi-reitittimen#

Näistä vain viimeksimainitun arvostelu julkaistiin, kaksi muuta hylättiin. Hylkäysviesti ei kerro tarkkaa syytä, vain että ”arvostelusi ei noudata sivustomme kirjoitusohjeita”. Viestin otsikkokin on ”Lähetä arvostelusi uudelleen”, ikään kuin kyse olisi vain teknisestä viasta. #

Ehkä siellä on ollut hautausmaavuorossa (moderointi oli tehty aamuviiden aikoihin) joku tavallista liipasinherkempi moderaattori, sillä eivät nuo nyt laatimani tyyliltään tai sisällöltään poikkea aiemmista Kupalle laatimistani arvioista, jotka on hyväksytty mukisematta. #

Ruukaavat sieltä aina sähköpostitse kinuta noita arvosteluita muutama viikko ostosten jälkeen, mutta siinä sähköpostissa ei sitten puolestaan mainittu Arvostele ja voita -kampanjaa (tai muita kannustimia; a & v -kampanja tätä kirjoittaessani voimassa vielä kuukauden). Ilman minkäänlaisia kannustimia en yleensä vaivaudu (jollei satu olemaan erityisen painavaa sanottavaa), nyt innostuin laatimaan nuo vain kun itse hoksin puljun sivustolla muuten surfatessani että arpajaiset on taas. #

Mutta eivät nuo hylsyt kyllä inspiroi jatkossa mitään arvostelemaan, arpajaisia tai ei. Pitäkööt tunkkinsa. #