Heräsin puoli kahdeksalta. Olisin voinut nukkua enemmänkin, mutta oli kova nälkä vaikka eilisiltana söin ihan normaalisti. #

Syönnin jälkeen tein alkuviikon ruuan ensi viikolle (kaalikanaa) ja paistoin hirven selkäfileestä pihvejä ensi viikon lounasproteiiniksi, sillä purkkikala loppui eilen. #

Tappelin taas kotipalvelimen kanssa. #

Vein (pyörällä) muovijätteet keräykseen ja kävin Prismasta mm. pottuja, porkkanoita ja lohta. Nykyisillä ketjuilla yhteensä 424 399 km. #

Kotona pilkoin ja pakastin lohen, paistoin hirvenpaistikuutioita ja keitin pottu-porkkanamuusia. Söin. #

Tätä kirjoittaessani join kuusi kupillista kahvia ja kuuntelin Areenalta Konsertteja-jakson Bremenin saksalainen kamariorkesteri Kissinger Sommer -festivaalilla#

Tappelin taas kotipalvelimen kanssa. Ja viimein, VIIMEIN pääsin siinä vähän eteenpäin#

Muokkaukset

ke 6. syyskuuta 2017 19.34.12 pe 11. toukokuuta 2018 15.16.30
Tappelin taas kotipalvelimen kanssa. Ja viimein, VIIMEIN <a href="http://mummila.net/nuudelisoppa/2017/09/03/strange-problems-with-self-hosted-mattermost-it-might-be-your-routers-fault/">pääsin siinä vähän eteenpäin</a>. Tappelin taas kotipalvelimen kanssa. Ja viimein, VIIMEIN <a href="http://mummila.net/nuudelisoppa/2017/09/03/strange-problems-with-self-hosted-mattermost-it-might-be-your-routers-fault/">pääsin siinä vähän eteenpäin</a>.
[muokkaukset]  
[muokkaus][klo]2017-09-06 19:34[/klo] Ketjukilometrit.[/muokkaus]  
[/muokkaukset]  
su 3. syyskuuta 2017 19.10.12 ke 6. syyskuuta 2017 19.34.12
Tappelin taas kotipalvelimen kanssa. Tappelin taas kotipalvelimen kanssa.
Vein (pyörällä) muovijätteet keräykseen ja kävin Prismasta mm. pottuja, porkkanoita ja lohta. Nykyisillä ketjuilla yhteensä 424 km.  Vein (pyörällä) muovijätteet keräykseen ja kävin Prismasta mm. pottuja, porkkanoita ja lohta. Nykyisillä ketjuilla yhteensä <del datetime="2017-09-06T16:33:07+00:00">424</del> 399 km.
Kotona pilkoin ja pakastin lohen, paistoin hirvenpaistikuutioita ja keitin pottu-porkkanamuusia. Söin. Kotona pilkoin ja pakastin lohen, paistoin hirvenpaistikuutioita ja keitin pottu-porkkanamuusia. Söin.
Tappelin taas kotipalvelimen kanssa. Ja viimein, VIIMEIN <a href="http://mummila.net/nuudelisoppa/2017/09/03/strange-problems-with-self-hosted-mattermost-it-might-be-your-routers-fault/">pääsin siinä vähän eteenpäin</a>. Tappelin taas kotipalvelimen kanssa. Ja viimein, VIIMEIN <a href="http://mummila.net/nuudelisoppa/2017/09/03/strange-problems-with-self-hosted-mattermost-it-might-be-your-routers-fault/">pääsin siinä vähän eteenpäin</a>.
  [muokkaukset]
  [muokkaus][klo]2017-09-06 19:34[/klo] Ketjukilometrit.[/muokkaus]
  [/muokkaukset]

Responses

Comments are closed.