Nukuin oikein hyvin, eikä väsyt­tä­nyt aamul­la, mut­ta sil­ti oli­si teh­nyt mie­li vain nuk­kua. Nousin kah­dek­sal­ta. #

Aamu­puu­ron jäl­keen koo­da­sin ja kuun­te­lin Kon­sert­te­ja -jak­soa Pie­ta­ri Inki­nen joh­taa Radion sin­fo­niaor­kes­te­ria, en tajua että mik­si, Šos­ta­ko­vitšia kuun­nel­len ei aina­kaan piris­ty. #

Kävin pyö­räil­len Pris­mas­ta ruo­kaa, sen enem­pään en kyen­nyt. Nykyi­sil­lä ket­juil­la 840 km. Niil­lä vie­lä pol­kee, mut­ta satu­la alkaa olla vaih­to­kun­nos­sa. #

Kei­tin ja pakas­tin ensi vii­kon rii­si­puu­rot. Hioin syö­te­suo­dat­ti­mia ja sii­vo­sin koo­dia jol­la ohjai­len äly­pis­to­ra­si­aa. #

Kat­soin Twitc­hil­tä RiffT­raxia, en tien­ny että se pyö­rii nyt siel­lä! The Reven­ge of Doc­tor X, The Last Shark, The Ber­mu­da Triangle, The Guy from Har­lem. Tämä­hän on parem­pi kuin MST3k: ajan­koh­tai­sem­paa ja aavis­tuk­sen pure­vam­paa sar­kas­mia, ja koko­naan ilman lap­sel­li­sen kehys­ker­to­muk­sen tur­hia kes­key­tyk­siä! #

Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.