Pääni on aina ollut kaikkein alttiimpana korvamadoille aamuisin. Nykyään, kun katson RiffTraxia joka päivä, musiikin sijasta päässä soivat yleensä repliikit sieltä. Esimerkiksi eilisiltana ja tänä aamuna The Magic Swordista#

Mike: ”The Death of Renée Zellweger.” #

Bill (ääni liikutuksesta vavisten): ”Squinting to the bitter end.” #

Nousin kymmentä vailla kuusi, väsytti vähäsen. #

Salille mennessäni jänis juoksi Laivurintien suunnalta junaradalle päin Perämiehentien yli#

Salilla tein selkää ja hauikset. Joo, ei ne selkälaitteet siellä ole läheskään yhtä hyviä kuin entisen: parhaani yritän, mutta on hankala saada osumaa oikeisiin lihaksiin. #

Lopuksi venyttelin. Sille olen nyt löytänyt sieltä sopivat laitteet, joita soveltamalla voin tehdä entisen venyttelyrutiinin jokseenkin sellaisenaan. #

Käppäilin takaisin kotiin. Huoltofirman auto oli parkkeerattu ihan porraskäytävän oven eteen. #

Söin riisipuuron ja kolme palaa kauranäkkäriä. Ennen kävelylle lähtöä huomasin että tuholaistorjuja oli soitellut ja jättänyt sitten tesktiviestillä soittopyynnön, joten soittelin takaisin. Sovittiin, että tulee keskiviikkona tekemään iskun. Evakuoitua pitää taas, mutta onneksi vain muutamaksi tunniksi. Tänä aamuna oli vasemmassa kädessä uusi purema. #

Kävin kävelyllä. Lähtiessäni näin huoltofirman jäppisen porraskäytävässä, kiertävät tarkistamassa parvekkeita. Aurinkoista, viisi astetta lämmintä. Kuuntelin Sinuhe egyptiläisen jaksot 12-13 ja osan osaa 14 (jakson 11 aamulla salille ja sieltä kotiin kävellessäni). Palatessani kävin apteekissa ja Prismassa. #

Apteekista ostin lääkkeiden lisäksi kofeiinitabletteja, koska evakkoajan vietän todennäköisesti salilla, ja päänsärky iskee muutoin varmasti kun ei kahvia saa. Kofeiinin popsiminen pillereinä on kyllä niin narkkaritouhua että hävettää, mutta minkäs teet. #

Kotiin tullessani huoltofirman autoa oli siirretty vähän kauemmas oven edestä. Jäppinen oli jo tässä kerroksessa, mutta ilmeisesti oli ennättänyt käydä asunnossani poissa ollessani, koska ei tullut sen jälkeen kun olin kotiutunut. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Kuuntelin Orionin Vuoden vaarallisin radiopäivä -lähetyksen, join seitsemän kupillista kahvia ja korjasin syötesuodattimeni koodia. #

Heiaheiassa raportoimani bugi vahvistettiin ja luvattiin korjata. #

Laadin evakuoitumislistan. #

Responses

Comments are closed.