Nousin viisi yli seitsemän. Väsytti taas, kumma homma. Ei pitäisi johtua päivien pitenemisestäkään, sen torjumiseksihan minä olen vuosikaudet käyttänyt unimaskia. #

Käppäilin salille. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksoa 195. #

Salilla tein vatsalihakset ja olkapäät. Hieman vähemmän porukkaa kuin arkisin, mutta ehkä semmoinen tusina kuitenkin. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, viilin ja pari verigreippiä. Sitten lähdin kävelylle. Aurinkoista, ja perkeleen kova tuuli taas. Ei niin kova että kävelyä hidastaisi, mutta ärsyttävästi joutuu päätä pitämään milloin missäkin asennossa että kuulisi podcastin eikä tuulen ujellusta. #

Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin loppuun, sen jälkeen The Vanishedin bonusjakson (Jessica Heeringa Part 3), sitten jaksot 13-14 (Larry DeWayne Hall, Larry DeWayne Hall: Confession & Stalking Incidents), mutta jakson 15 kohdalla jätin tämän Hall-minisarjan kesken, koska haastatellun kirjailijan näkemykset olivat niin köykäisiä, ja podcastin emännän suhtautuminen niihin täysin kritiikitontä. #

Vaihdoin The Trail Went Coldiin, josta kuuntelin jakson 36 ja minisodin 18 (Clarence and Geneva Roberts ja Cleashindra Hall). #

Tuulastien ja Lahnatien risteyksessä oli eksyneen näköinen nuori aasialaisnainen pyörineen. Anteeksi pyydellen pysäytti minut ja tiedusteli englanniksi reittiä yliopistolle. Jo toinen kerta lyhyen ajan sisällä, kun osasin neuvoa ihan oikein! Olisin kyllä voinut neuvoa perusteellisemmin, näytin vain suunnan kun sitä kerta kysyttiin. Siellä suunnalla kyllä sitten tulee eteen opastekylttejä, toivottavasti näki ne ja osasi lukea niitä. #

Sain kuitenkin palkkioksi nätin hymyn ja niin sujuvalla suomella lausutun kiitoksen, että jäin miettimään, erehdyimmekö molemmat luullessamme toisen osaavan englantia suomea paremmin. #

Siinä risteyksen seudulla oli kymmenittäin autoja pysäköityinä tien laitaan, mikä on erittäin poikkeuksellista, ja heti siinä Järvitien ja Ruskontien risteyksessä sitten oli porukkaa kuin pipoa. Katselivat vanhojen autojen kulkuetta, joka siinä Ruskontiellä parhaillaan huristeli ohitse. En tiennyt kulkueesta mennessäni, satuin vain kohdalle juuri silloin. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona panin potut kiehumaan, kävin suihkussa ja sitten söin päivällisen. Tätä kirjoittaessani join kuusi kupillista kahvia ja kuuntelin Orionin Flyereiden paluu -lähetyksen. #

Tekisi mieli kovaa treeniä (pyöräilyä tms.), mutta ei siinä olisi taas mitään järkiä, kun huomenna jalkapäivä. Nytkin jo piti ostaa pizza iltapalaksi että saisin tämänpäiväiset kalorit. #

Responses

Comments are closed.