Nousin viittä vailla kuusi. Väsytti. #

Käppäilin salille. Tein yhden jalan maastavetoja (niillä hyvillä kahvakuulilla), reiden koukistuksia, sitten kokeilin sitä toista jalkaprässiä joka siellä on (Life Fitnessin Seated Leg Press). Etureidet jäivät siinä vähille, mutta kylläpä osui persukseen! Saa nähdä miten kestää istumista pyöräillessä. Sitten tein pohkeita, vaihteeksi hackissa. Sekin tuntui osuvan erittäin hyvin. Lopuksi venyttelin. #

Käppäilin takaisin kotiin. Tervahovintien ja Koskelantien risteyksen liikennevaloja huollettiin. Kuuntelin Actual Innocencen jaksoa 304 (Revisiting Jeffrey Deskovic). Kotona söin riisipuuron, viilin, jogurttia ja panaanin, sitten lähdin kävelylle. Lähtiessäni käväisin pesutuvalla varaamassa vuoron. #

Kuuntelin tuon pitkän Actual Innocence -jakson loppuun, sitten Undisclosedin toisen Split Decision -bonusjakson ja Thin Airin jakson 38 (Paul J. Fronczak). Ihmettelin kuinka (juridisten esteiden osalta, näennäisen) vaivattomasti tuossa Thin Air -jakson tapauksessa adoptiolasten sukupuiden selvittely kävi Finding Cleon tapaukseen verrattuna. #

Palatessani kävin Prismassa. Muutama aste pakkasta, aurinkoista. Venhopuiston lähistöllä nainen kysyi tietä Koskelan palvelutalolle. Onneksi sillä oli kännykässä valmiina reitti niin kuin pitää, joten kerrankin minulle jäi olo, että olin neuvonut oikein. #

Kotona kävin suihkussa, raastoin porkkanoita ja panin potut kiehumaan. Vein pyykit tuvalle pyörimään, sitten söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat kuivausrumpuun, toin loput pyykit tänne ja ripustin. Paistoin loppuviikon porkkanapapukanan. Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin ne kaappiin. Kaiken tämän ohessa kuuntelin Watchtower: In Focus -jakson 11 (Publisher ID). #

Join viisi kupillista kahvia ja kuuntelin Ibiza Voice Podcastia (560: Rick Wade, vähän liian löysää minun makuuni), sitten Serenades Show -setit 023-024. #

Joonas oli soitellut, joten soittelin takaisin, mutta serkkupoika puhui toista puhelua. Soitti sitten puolestaan taas minulle, jossa yhteydessä huomasin, että edellisestä tietokoneen äänen mykistyksestäni oli kulunut niin kauan, etteivät sormeni enää muistaneet sen näppäinyhdistelmää. Mutta Joonas on kuulemma viikonloppuna liikkeellä näillä main, ja sovittiin kylästelystä. #

Illalla paistoin ja söin lättyjä saadakseni kalorit täyteen. Pitää ehkä harkita taas pitkästä aikaa palautusjuoman käyttöä. #

Käytin paistamiseen ylijäämävoita. Sitä roiskahti matalareunaisesta lättypannusta liedelle ja syttyi pieni rasvapalo. Sammutin sen fiksusti puhaltamalla. #