Nousin varttia vailla kuusi. Ei noustessani väsyttänyt kovin paljon, mutta aamutoimien aikana kylläkin sitten. #

Kävelin salille. Taas oli aika paljon liikennettä, vaikka olin melkein tuntia eilistäkin aiemmin liikkellä. Sadepilvet olivat kaikonneet, tilalle oli tullut aika kova tuuli, mutta 15 astetta lämmintä jo. #

Tein jalkatreenin. Mave tuntui raskaalta, vaikka taukoa sen tekemisessä ei ollut nyt ollut sen enempää kuin normaalistikaan. Polvikin vihoitteli siinä, muttei enää jalkaprässissä sitten onneksi. Vähän viileämpää oli siellä sisällä kuin yleensä. #

Porukkaakin oli tavallista vähemmän. Ehkä osa oli Hukassa, jonne on päässyt tämän alkuviikon Xpressin kortilla tutustumaan. Minäkin harkitsin siellä käyntiä, mutta ei se oikein sitten nivoutunut kätevästi kaiken muun häslingin lomaan mitä tässä alkuviikolla on ollut. #

Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin kuutosjakson Kyberyksiä (”Tekoäly ja koneoppiminen, vieraana Matti Aksela”). Kotiin palatessani varasin pesutuvan. #

Käväisin suihkussa, sitten vein petivaatteet ja vaatepyykin pesutuvan koneisiin pyörimään. Söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Paistoin porkkanapapukanan. Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta, toin tänne ja nakkelin kaappiin. #

Yksi pitkävartinen sukka oli kateissa, mutta en ehtinyt sitä etsimään kun Jyskin lähetti jo soitteli ovipuhelinta, pari minuuttia etuajassa. Hyvä hyvä! #

Otin laverin vastaan ja kokusin sen. Jalkojen mukana tuli omat kiinnityspultit, vaikka laveriinkin oli kiinnitetty yksi setti (täsmälleen samanlaisia), mutta parempi liikaa kuin liian vähän. Laverin jalkoihin leikkasin ja liimasin liimapaperiarkin, jonka torjuja viimeksi täällä käydessään oli sitä tarkoitusta varten jättänyt. #

Liimapaperia laverin jaloissa #

Löysin kadonneen sukan pussilakanan sisältä. Se oli siellä ollessaan kuivausrummussa jotenkin muuttunut nukkasihdiksi ja imenyt itsensä nöyhdästä ihan harmaaksi. #

Kuuntelin Muistojen bulevardia.1 plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi ja näpertelin muita sekalaisia pieniä hommia. #

Söin riisipuuron ja yhden greipin. Join viisi kupillista kahvia, koodasin, kuuntelin Prydaa. Sehän soitti ihan hyvän teknosetin, mitä ihmettä! #

Kävin pyöräilemässä. Viime hetkellä päätin kiertää myötäpäivään pitkästä aikaa, ja se osoittautui ihan hyväksi ratkaisuksi, sillä kova, puuskittainen tuuli oli nyt vastaista vain lyhyen matkaa ihan lenkin perällä, muutoin sivuttaista tai sivumyötäistä. Kiersin Maikkulan-koukkauksen nyt ensimmäistä kertaa tähän suuntaan. #

Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. Se oli yksi syy miksi päätin lähtiessäni kiertää näin päin, sillä halusin käydä siellä hevi-osastolla metsästämässä kunnon isoja porkkanoita. Ja siellä olikin niitä! Ei kaikkein isoimpia sielläkään, mutta sentään isompia kuin Linnanmaan Prisman tällä hetkellä taas ihan onnettomat tikut. #

Kotona kävin suihkussa ja leikkasin partani. Sitten söin teetä, näkkileipää ja lopun salaatin. #

Purin tv-tason ja vein sen ja siinä olleet tietokoneen näytön jalat häkkivarastoon, sitten metallia ja meloninjätteet molokiin ja laukullisen Jannen kamoja lähetille. Lähettiä odotellessani katselin pääskyjen ilma-akrobatiaa, kun ne leijailivat virtauksissa. Kuvasin pätkän videota, mutta sitä on katsottava isolta näytöltä jos siitä haluaa lintuja erottaa. #

Alaviitteet #

  1. 1 Coimbra, Suuret setelit, The best of times  #

Muokkaukset #

2018-06-21 15.20.41 2018-06-21 15.24.54 #
Muuttumaton: Kävelin salille. Taas oli aika paljon liikennettä, vaikka olin melkein tuntia eilistäkin aiemmin liikkellä. Sadepilvet olivat kaikonneet, tilalle oli tullut aika kova tuuli, mutta 15 astetta lämmintä jo.Muuttumaton: Kävelin salille. Taas oli aika paljon liikennettä, vaikka olin melkein tuntia eilistäkin aiemmin liikkellä. Sadepilvet olivat kaikonneet, tilalle oli tullut aika kova tuuli, mutta 15 astetta lämmintä jo.
 Lisätty: Tein jalkatreenin. Mave tuntui raskaalta, vaikka taukoa sen tekemisessä ei ollut nyt ollut sen enempää kuin normaalistikaan. Polvikin vihoitteli siinä, muttei enää jalkaprässissä sitten onneksi. Vähän viileämpää oli siellä sisällä kuin yleensä.
Poistettu: Tein jalkatreenin. Mave tuntui raskaalta, vaikka taukoa sen tekemisessä ei ollut nyt ollut sen enempää kuin normaalistikaan. Polvikin vihoitteli siinä, muttei enää jalkaprässissä sitten onneksi. Vähän viileämpää oli siellä sisällä kuin yleensä, ja vähempi porukkaakin. Ehkä osa oli <a href="https://www.hukka.net/">Hukassa</a>, jonne on päässyt tämän alkuviikon <a href="https://www.hukkaxpress.net/">Xpressin</a> kortilla tutustumaan. Minäkin harkitsin siellä käyntiä, mutta ei se oikein sitten nivoutunut kätevästi kaiken muun häslingin lomaan mitä tässä alkuviikolla on ollut. Lisätty: Porukkaakin oli tavallista vähemmän. Ehkä osa oli <a href="https://www.hukka.net/">Hukassa</a>, jonne on päässyt tämän alkuviikon <a href="https://www.hukkaxpress.net/">Xpressin</a> kortilla tutustumaan. Minäkin harkitsin siellä käyntiä, mutta ei se oikein sitten nivoutunut kätevästi kaiken muun häslingin lomaan mitä tässä alkuviikolla on ollut.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin kuutosjakson <a href="https://www.f-secure.com/fi_FI/web/business_fi/our-approach/kyberykset"><em>Kyberyksiä</em></a> (<a href="https://soundcloud.com/f-secure/jakso-6tekoaly-ja-koneoppiminen-vieraana-matti-aksela">"Tekoäly ja koneoppiminen, vieraana Matti Aksela"</a>). Kotiin palatessani varasin pesutuvan.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin kuutosjakson <a href="https://www.f-secure.com/fi_FI/web/business_fi/our-approach/kyberykset"><em>Kyberyksiä</em></a> (<a href="https://soundcloud.com/f-secure/jakso-6tekoaly-ja-koneoppiminen-vieraana-matti-aksela">"Tekoäly ja koneoppiminen, vieraana Matti Aksela"</a>). Kotiin palatessani varasin pesutuvan.
2018-06-20 20.51.45 2018-06-21 15.20.41 #
Muuttumaton: Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. Se oli yksi syy miksi päätin lähtiessäni kiertää näin päin, sillä halusin käydä siellä hevi-osastolla metsästämässä kunnon isoja porkkanoita. Ja siellä olikin niitä! Ei kaikkein isoimpia sielläkään, mutta sentään isompia kuin Linnanmaan Prisman tällä hetkellä taas ihan onnettomat tikut.Muuttumaton: Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. Se oli yksi syy miksi päätin lähtiessäni kiertää näin päin, sillä halusin käydä siellä hevi-osastolla metsästämässä kunnon isoja porkkanoita. Ja siellä olikin niitä! Ei kaikkein isoimpia sielläkään, mutta sentään isompia kuin Linnanmaan Prisman tällä hetkellä taas ihan onnettomat tikut.
Poistettu: Kotona kävin suihkussa, sitten söin teetä, näkkileipää ja lopun salaatin. Lisätty: Kotona kävin suihkussa ja leikkasin partani. Sitten söin teetä, näkkileipää ja lopun salaatin.
Muuttumaton: Purin tv-tason ja vein sen ja siinä olleet tietokoneen näytön jalat häkkivarastoon, sitten metallia ja meloninjätteet molokiin ja laukullisen <strong>Jannen</strong> kamoja lähetille. Lähettiä odotellessani katselin pääskyjen ilma-akrobatiaa, kun ne leijailivat virtauksissa. Kuvasin pätkän videota, mutta sitä on katsottava isolta näytöltä jos siitä haluaa lintuja erottaa.Muuttumaton: Purin tv-tason ja vein sen ja siinä olleet tietokoneen näytön jalat häkkivarastoon, sitten metallia ja meloninjätteet molokiin ja laukullisen <strong>Jannen</strong> kamoja lähetille. Lähettiä odotellessani katselin pääskyjen ilma-akrobatiaa, kun ne leijailivat virtauksissa. Kuvasin pätkän videota, mutta sitä on katsottava isolta näytöltä jos siitä haluaa lintuja erottaa.

Responses

Comments are closed.