Nousin kuudelta. Olisin voinut vielä jatkaa unia, mutta halusin ajoissa liikkeelle. #

Kävelin salille. 15 astetta ja aurinkoista, mutta kylmä tuuli. #

Tein raskaan jalkatreenin, hyvin kestivät ja jaksoivat jalat. #

Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin The Trail Went Coldin jakson 77 (Paulette Gebara Farah). #

Kotona söin riisipuuron ja appelsiinin, sitten lähdin kävelylle. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jakson 202, sitten The Trail Went Coldin jaksot 74 ja 75 (John Iverson ja Amanda Gallion and Patrick Ghering). Siellähän se jakson 74 lopussa minunkin nimeni kuulutettiin, yllätyksekseni, vaikka jättäydyin niistä dollaritason palkkioista tieten tahtoen pois. Ja vieläpä ihan oikein jiillä eikä zeillä. #

Kotona söin päivällisen, sitten paistoin porkkanapapukanan. Tätä kirjoittaessani join viisi kupillista kahvia ja kuuntelin Muistojen bulevardin jakson la 28.4.2018, sitten Electronic Groovea (691: Sébastien Léger, njääh). #

Vein jätteitä molokiin. Söin rahkaa. #

Kävin pyöräilemässä vakioreitin vastapäivään. Vastatuulta oli jonkin verran, ja etenemiseni hieman tavallista hitaampaa, mutta myös mukavasti eteenpäin kuljettavaa myötätuulta lenkin perällä. Jalat tuntuivat hieman väsyneiltä, mutta polvea ei särkenyt. 17 astetta, mutta sen kylmän tuulen takia pidin pitkävartiset sukat jalassa aamulta, ja puin myös juoksuhousut ja -takin. #

Palatessani kävin Prismassa. Sun’n Indian Tonic oli loppu, joten otin sen sijaan Schweppesin ginger alen. Pivo ilmoitti ostosten katevarauksen tuplana, mutta itse sovelluksessa vain yksinkertaisena. #

Kotiin tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Kävin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Söin savulohipastaa. Vein lohennahan molokiin, hain pyykit koneesta tänne ja ripustin. Söin jälkiruuaksi pari suklaamuffinia. #

Responses

Comments are closed.