Illalla oli taas nokka tukossa. Tussautin sinne Otrivitiniä, ja sen jälkeen aivastelin koko yön. Nousin viimein aamulla kahtakymmentä vailla seitsemän, kun en enää jaksanut sitä aivastelua. #

Kävelin salille. Siellä ei ollut mennessäni porukkaa juuri yhtään, mutta vähitellen tuli enemmän ja enemmän. Tein vatsalihakset ja olkapäät. #

Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin Cover-Upin kuutosjakson (Ye Shall Seek the Truth). #

Kotona söin riisipuuron ja kiivejä, sitten lähdin kävelylle. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jakson 206, In the Darkin kakkoskauden ykkösjakson (July 16, 1996), Cold Case Filesin jakson 43 (Murder He Wrote) ja vielä Skeptoidin 236 (Whales and Sonar). #

Tukalan kuumaa taas. #

Kotona panin potut kiehumaan, kävin suihkussa, panin riisipuuron kiehumaan ja söin päivällisen. Riisipuuron valmistuttua pakastin sen. Join kuusi kupillista kahvia ja kuuntelin Uuden tanssimusiikin listaa.1 #

Ubuntun päivityksiä asentaessani huomasin, että toinen järjestelmälevyasemistani oli kadoksissa. Lokeista selvisi, että olin vahingossa nykäissyt sen irti jo viikko sitten, lisämuistia asentaessani. No, tulipahan todettua, että RAID toimii yhä. Kytkin levyn takaisin fyysisesti ja ohjelmallisesti, eikä siinä sen kummempaa. Ohjasin nyt nuo RAID-ilmoitukset jonnekin, missä huomaan ne nopeammin kuin paikallisen pääkäyttäjän postilaatikosta. #

Vastailin gallupeihin ja järjestelin kanbankortteja. Säädin palvelimia. #

Illalla söin taas tomaattikeittoa. Ihan kuin se olisi maistunut entistäkin paremmalta nyt, pari viikkoa pakastimessa lojuttuaan. #

Alaviitteet #

  1. 1 Uusien suomibootlegien lista, Kareinen puikoissa vol. 2/2, Suuri suomalainen tanssimusiikin lista – mutta livenä Berliinistä, Hittikierrätyksen MM-kisat – livenä Berliinistä  #

Responses

Comments are closed.