Satuin heräämään puoli kuudelta, joten nousin silloin. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Tabletti ilmoitti Android-päivityksestä! Jo edellinen päivitys (maaliskuussa 2017) oli iloinen yllätys, sillä olin jo sitä ennen aika varma että Samsung on hylännyt tuon laitteen. Näköjään puski kuitenkin vielä 2018:kin päivityksen tuohon vanhukseen (vuosimallia 2014). #

Eri asia tietysti sitten, kuinka kattava se paikkaus on#

Salille lähtiessäni ulkona 5 astetta ja vähän tihkutti, tai pikemminkin kosteaa usvaa leijui ilmassa. #

Pyöräilystudion Windows oli taas tiltissä. Toissapäivänä oli vielä kunnossa salilta lähtiessäni. Poljin siis taas korva-HIITin. Jabroilla vaihteeksi, koska olin unohtanut napit kotiin. #

Sen jälkeen tein vielä ylimääräisen ojentaja- ja hauistreenin, ihan hyvän. #

Olipa siellä paljon naisia jo siihen aikaan. Vain yksi miesoletettu minun lisäkseni taisi olla. #

Kotiin tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Pesutuvan oven kyynärpää oli mennyt sijoiltaan. #

Riisipuuroa syödessäni alkoi palovaroitin varoittaa pariston loppumisesta. Ei ollut siinä aikaa ruveta sitä vaihtamaan, vaan jätin sen piippailemaan kun lähdin kävelylle. #

Kiersin vastapäivään, palatessani kävin Prismassa. Mietin, että kävelysauvoja voisi kokeilla, jos jostain semmoiset kokeiltaviksi saisi. Ei ainakaan Oulun kirjastosta, ilmeisesti#

Jepet ylittivät Tulliväylän pillit päällä, hetki sen jälkeen kun itse alitin sen sillan, ja juuri kun Mitchum ajoi korvanapeissani Buickin romullaan poliisia pakoon. Ristiinhäivytys podcastin sireeniefektistä livesireeniin oli niin täydellinen, etten aluksi huomannut sitä. #

Kotiin tullessani palovaroitin oli lakannut piippaamasta. Ei kyllä kovin hyvin suunniteltu, että se varoitus alkaa vasta siinä vaiheessa, kun paristossa on noin vähän jäljellä. Vain sattumalta olin tänään kotona sen kuullakseni, ja ihan yhtä hyvin olisi saattanut jäädä kuulematta, ja paristo vaihtamatta seuraavaan palovaroitinpäivään saakka (joka tosin tässä tapauksessa olisi koittanut jo kuukauden päästä). #

Kävin suihkussa, sitten vein pyykit tuvalle pyörimään. Tuvalta lähtiessäni oli talon toisesta päästä tulla laahusti pariskunta isot pyykkikorit touvissa. #

Söin päivällisen ja pilkoin munakoison ja paprikan. #

Vaihdoin sen palovaroittimen pariston. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. #

Pilkoin kanan ja paistoin paprika-munakoisokanan. Kokeilen tuota nyt vaihteeksi kaalin sijasta. En ole kyllästynyt, mutta vaihtelu olisi periaatteessa hyvästä. Iho on ollut aika huonossa kunnossa viime viikot, syön ehkä liian vähän rasvaa. Siihen munakoiso ainakin tehoaisi, sehän imee rasvaa ihan horona. Tänään Prismassa mainosnäyttö mainosti joulutorttuja, ja aioin ostaa niitä, mutta unohdin sitten tietenkin nekin, kun eivät olleet listalla. #

Olin varannut vielä kesäkurpitsankin siltä varalta, että munakoiso kutistuu olemattomiin, mutta sitä ei tarvittu. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join yhdeksän kupillista kahvia. #

Asensin tabletin ohjelmistopäivityksen. Se ei tuonutkaan tietoturvatasoa yhtään lähemmäs tätä päivää! Vain koontiversio ja SE for Android päivitettiin. 👎 #

Tyhjensin astianpesukoneen. Riisipuurolusikat ovat viime aikoina jääneet vähän likaisiksi, joten putsasin suodattimen, mutta ei se kyllä ollut kovin likainen. #

Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Illalla paistoin ja söin pizzan. #

Kaupungilta kuului rakettien pauketta. Tuntuu, että täällä Oulussa ilotulitetaan ihan tolkuttomasti. #

Muokkaukset #

2018-11-03 20.30.53 2018-11-07 15.45.45 #
Muuttumaton: Kiersin vastapäivään, palatessani kävin Prismassa. Mietin, että kävelysauvoja voisi kokeilla, jos jostain semmoiset kokeiltaviksi saisi. <a href="https://hakemisto.kirjastot.fi/services/hardware/liikuntavalinelainaus">Ei ainakaan Oulun kirjastosta, ilmeisesti</a>.Muuttumaton: Kiersin vastapäivään, palatessani kävin Prismassa. Mietin, että kävelysauvoja voisi kokeilla, jos jostain semmoiset kokeiltaviksi saisi. <a href="https://hakemisto.kirjastot.fi/services/hardware/liikuntavalinelainaus">Ei ainakaan Oulun kirjastosta, ilmeisesti</a>.
Poistettu: Jepet <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0307&mlon=25.4992#map=15/65.0307/25.4992">ylittivät tulliväylän</a> pillit päällä, hetki sen jälkeen kun itse alitin sen sillan, ja juuri kun <a href="https://www.stitcher.com/podcast/rob-gokee/mitchum/e/56505183">Mitchum ajoi korvanapeissani Buickin romullaan poliisia pakoon</a>. Ristiinhäivytys podcastin sireeniefektistä livesireeniin oli niin täydellinen, etten aluksi huomannut sitä. Lisätty: Jepet <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0307&mlon=25.4992#map=15/65.0307/25.4992">ylittivät Tulliväylän</a> pillit päällä, hetki sen jälkeen kun itse alitin sen sillan, ja juuri kun <a href="https://www.stitcher.com/podcast/rob-gokee/mitchum/e/56505183">Mitchum ajoi korvanapeissani Buickin romullaan poliisia pakoon</a>. Ristiinhäivytys podcastin sireeniefektistä livesireeniin oli niin täydellinen, etten aluksi huomannut sitä.
Muuttumaton: Kotiin tullessani palovaroitin oli lakannut piippaamasta. Ei kyllä kovin hyvin suunniteltu, että se varoitus alkaa vasta siinä vaiheessa, kun paristossa on noin vähän jäljellä. Vain sattumalta olin tänään kotona sen kuullakseni, ja ihan yhtä hyvin olisi saattanut jäädä kuulematta, ja paristo vaihtamatta seuraavaan <a href="https://paloturvallisuusviikko.fi/palovaroitinpaiva/">palovaroitinpäivään</a> saakka (joka tosin tässä tapauksessa olisi koittanut jo kuukauden päästä).Muuttumaton: Kotiin tullessani palovaroitin oli lakannut piippaamasta. Ei kyllä kovin hyvin suunniteltu, että se varoitus alkaa vasta siinä vaiheessa, kun paristossa on noin vähän jäljellä. Vain sattumalta olin tänään kotona sen kuullakseni, ja ihan yhtä hyvin olisi saattanut jäädä kuulematta, ja paristo vaihtamatta seuraavaan <a href="https://paloturvallisuusviikko.fi/palovaroitinpaiva/">palovaroitinpäivään</a> saakka (joka tosin tässä tapauksessa olisi koittanut jo kuukauden päästä).

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.