Nousin kahtakymmentä vailla kahdeksan. Kipeiden jalkojen takia olisi tehnyt mieli jatkaa unia, mutta ei nukuttanut enää. Salille kävellessänikin vielä mietin, että mahtaako taas jaksaa yhtään, mutta ihan hyvin jaksoin sitten kuitenkin ojentajat ja rintaa. #

Sinne tullessani pyöräilystudion opastetarraa oltiin repimässä pois, ja lähtiessäni sen tilalla oli funktionaalisen studion tarra. Pyörät oli viety pois. #

Kotona söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 4 astetta, pilvistä, tuuletonta, aika samanlainen (hyvä) ilma ollut koko viikon. Yliopistolla näytti olevan paljon autoja, ja oli myös paljon nuorta väkeä liikkeellä. Abipäivät näköjään, jotain sellaista olisin veikannutkin. #

Kotiin tullessani hain kirjahyllyn tukiristikon häkkivarastosta. Kävin suihkussa, söin päivällisen, join neljä ja puoli kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. #

Vastasin gallupiin, jossa kysyttiin, olenko tietoinen ”Singels Daysta”. Piti googlettaa että mikä se semmoinen on, ja ilmeisesti sillä tarkoitettiin Singles’ Daytä. Vietin sitten hetkisen ikkunashoppaillen tarjouksia. #

Hukan uutiskirje kertoi, että fuktionaalisen studion avajaisia vietetään huomenna. #

Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Pallotin jalkoja. #

Illalla kävin pyöräillen juna-asemalla. Vein Jannelle tukiristikon ja toin repullisen ruokaa tänne. Pyörän etuvalon akku piisasi asematunneliin saakka, takaisin piti pyöriä pimeänä. #

Asematunnelissa odotellessani sinne laahusti äkäisesti ja sekavasti itsekseen huudahteleva mies, joka tietenkin hakeutui minun seuraani. Osoittautui kuitenkin onneksi ihan lauhkeaksi ja ystävälliseksi sitten kontaktiin päästyään. Esitteli itsensä oikein käsipäivää (nimi kulki korvieni läpi edes yrittämättä muistin kautta) ja kertoi olevansa menossa Tampereen kautta Tukholmaan isänsä luokse. Luuli minua vartijaksi huomioliivieni takia, as they do. #

Kotiin tultuani en taas onnistunut irrottamaan etuvaloa kunnolla, joten ruuvasin sen sitten kokonaan sijoiltaan irti ja toin tänne ihmeteltäväksi. Sen valaisukyky on kyllä ihan adekvaatti, mutta tuo lukitussysteemi siinä on ihan paska. #

Muokkaukset #

Thu Nov 8 23:00:12 2018 Fri Nov 9 00:32:00 2018 #
Muuttumaton: Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Pallotin jalkoja.Muuttumaton: Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Pallotin jalkoja.
Poistettu: Illalla kävin pyöräillen juna-asemalla. Vein <strong>Jannelle</strong> tukiristikon ja toin repullisen ruokaa tänne. Lisätty: Illalla kävin pyöräillen juna-asemalla. Vein <strong>Jannelle</strong> tukiristikon ja toin repullisen ruokaa tänne. Pyörän etuvalon akku piisasi asematunneliin saakka, takaisin piti pyöriä pimeänä.
 Lisätty: Asematunnelissa odotellessani sinne laahusti äkäisesti ja sekavasti itsekseen huudahteleva mies, joka tietenkin hakeutui minun seuraani. Osoittautui kuitenkin onneksi ihan <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Empatogeenit">lauhkeaksi ja ystävälliseksi sitten kontaktiin päästyään</a>. Esitteli itsensä oikein käsipäivää (nimi kulki korvieni läpi edes yrittämättä muistin kautta) ja kertoi olevansa menossa Tampereen kautta Tukholmaan isänsä luokse. Luuli minua vartijaksi huomioliivieni takia, as they do.
 Lisätty: Kotiin tultuani en taas onnistunut irrottamaan etuvaloa kunnolla, joten ruuvasin sen sitten kokonaan sijoiltaan irti ja toin tänne ihmeteltäväksi. Sen valaisukyky on kyllä ihan adekvaatti, mutta tuo lukitussysteemi siinä on ihan paska.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.