Nousin vartin yli kahdeksan. Ei olisi huvittanut vielä silloinkaan, vaikka olin nukkunut ihan hyvin. #

Kävelin salille. Kuulokkeissa rahisi, vaikka kuuntelin nyt puhelimesta, jonka kanssa kyllä myös eilen nuo testasin. Nähtävästi vika on sittenkin johdossa, vaikka eilen se tosiaan toimi ihan hyvin kaikkien muiden kuin soittimen kanssa. #

Salilla oli tavallista enemmän porukkaa. Tein selkää ja hauikset, selkä tuntui tehokkaalta eikä hauiksetkaan huonosti menneet. #

Kotiin tullessani oli koulun vieressä tien pientareella Xbox-ohjain. Kotona söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. #

Kuuntelin nyt bluetoothin kautta, ja tuon Sony-puhelinvanhuksen akku tuntuu piisaavan ihan hyvin, samoin Jabrojen, ainakin nyt kun kelit on vielä plussan puolella. #

Kotona panin potut kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join seitsemän kupillista kahvia. #

Kokeilin Jabrojen kanssa sen omaa johtoa, ja se tuntuu toimivan rahinoitta, mutta saapa taas nähdä. Valmistaja näkyy hylänneen sen, sillä niiden nykyiset sovellukset eivät enää tue tuota kuuloketta. Muistaakseni se vanha sovellus näytti akun tilan, laite itse kertoo sen vain kolmiasteisella portaikolla (täysi tai puolillaan/matala/loppumaisillaan). #

Käänsin puhelimen musiikkisoittimen. Soitin vaikutti muuten ihan hyvältä, mutta tarvitsen hakemistopohjaista listausta, joka on maksullisen pro-version ominaisuus tuossa sovelluksessa, ja tuossa Sonyn puhelimessa käyttämälläni Google-tilillä ei ole maksuvälineitä (varmuuden vuoksi, koska olen asentanut siihen epävirallisen Android-käännöksen, jonka tekijöihin en luota), ja Googlen lahjakorttien ostaminenkin on tehty Suomessa älyttömän hankalaksi (pitäisi etsiä niitä kauppaava kivijalkamyymälä). #

Mikäli tuo itse kääntämäni versio jää käyttöön, ostan sitten kyllä pro-lisenssin, vaikken sitä maksuvälinetililläni tarvitsekaan. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.