Illalla ei taas oikein meinannut tulla uni. #

Aamuyöllä näin unta, että olin lukiossa, ja yritin suorittaa edes yhden kurssin, mutta olin niin masentunut, etten kyennyt mihinkään, ja lopulta vain itkin. #

Nousin vartin yli kuusi, ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Vain pari astetta pakkasta, mutta kohtalainen tuuli lisäsi niiden purevuutta. #

Salilla tein selkää ja hauikset, lopuksi venyttelin. Varsin hyvä selkätreeni, eikä huonot hauiksetkaan. #

Kotiin kävellessäni tuuli oli jo laantunut. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen ja seurasin samalla ISS-retkue 58:n lähtöä#

Join seitsemän kupillista kahvia. #

Askartelin ulkoisen kiintolevykotelon ja (uuden levyn tieltä koneesta irrottamani) vanhan kiintolevyn kanssa. Vanha levy ei ihan tuoltaan sovi koteloon, pitää ehkä modata koteloa. #

Poliisi näköjään etsii (lokakuisen) murhan uhria yleisön avulla. Tarkistin omat merkintäni tuolta 6.7. lokakuuta -väliltä, mutta ei mitään poliisille hyödyllistä siellä. (Tämän voisi kyllä lukija tulkita väärin.) #

Ennen nukkumaanmenoa katselin vielä Falcon 9 -laukaisun ja ykkösvaiheen (kolmannen!) kotiinpaluun#

Muokkaukset #

2018-12-03 20.44.17 2018-12-04 19.47.38 #
Muuttumaton: Askartelin ulkoisen kiintolevykotelon ja (uuden levyn tieltä koneesta irrottamani) vanhan kiintolevyn kanssa. Vanha levy ei ihan tuoltaan sovi koteloon, pitää ehkä modata koteloa.Muuttumaton: Askartelin ulkoisen kiintolevykotelon ja (uuden levyn tieltä koneesta irrottamani) vanhan kiintolevyn kanssa. Vanha levy ei ihan tuoltaan sovi koteloon, pitää ehkä modata koteloa.
Poistettu: <a href="https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-poliisi-tutkii-lokakuussa-tapahtunutta-murhaa-uhri-on-yha-kateissa-poliisi-pyytaa-yleisolta-apua/811415/">Poliisi näköjään etsii (lokakuisen) murhan uhria yleisön avulla</a>. Tarkistin omat merkintäni tuolta 6.-7. lokakuuta -väliltä, mutta ei mitään poliisille hyödyllistä siellä. (Tämän voisi kyllä lukija tulkita väärin.) Lisätty: <a href="https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-poliisi-tutkii-lokakuussa-tapahtunutta-murhaa-uhri-on-yha-kateissa-poliisi-pyytaa-yleisolta-apua/811415/">Poliisi näköjään etsii (lokakuisen) murhan uhria yleisön avulla</a>. Tarkistin omat merkintäni tuolta <a href="https://marginaa.li/2018/10/06/6-lokakuuta-2018-waking-up-to-find-your-loves-not-real/">6.</a>-<a href="https://marginaa.li/2018/10/07/7-lokakuuta-2018-jouhtenet/">7. lokakuuta</a> -väliltä, mutta ei mitään poliisille hyödyllistä siellä. (Tämän voisi kyllä lukija tulkita väärin.)
Muuttumaton: Ennen nukkumaanmenoa katselin vielä <a href="http://www.avaruus.fi/uutiset/kantoraketit-ja-satelliitit/kahden-suomalaissatelliitin-odotetaan-paasevan-tanaan-avaruuteen-historiallisella-laukaisulla.html">Falcon 9 -laukaisun ja ykkösvaiheen (kolmannen!) kotiinpaluun</a>.Muuttumaton: Ennen nukkumaanmenoa katselin vielä <a href="http://www.avaruus.fi/uutiset/kantoraketit-ja-satelliitit/kahden-suomalaissatelliitin-odotetaan-paasevan-tanaan-avaruuteen-historiallisella-laukaisulla.html">Falcon 9 -laukaisun ja ykkösvaiheen (kolmannen!) kotiinpaluun</a>.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.