Illalla ei taas oikein meinannut tulla uni. #

Aamuyöllä näin unta, että olin lukiossa, ja yritin suorittaa edes yhden kurssin, mutta olin niin masentunut, etten kyennyt mihinkään, ja lopulta vain itkin. #

Nousin vartin yli kuusi, ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Vain pari astetta pakkasta, mutta kohtalainen tuuli lisäsi niiden purevuutta. #

Salilla tein selkää ja hauikset, lopuksi venyttelin. Varsin hyvä selkätreeni, eikä huonot hauiksetkaan. #

Kotiin kävellessäni tuuli oli jo laantunut. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen ja seurasin samalla ISS-retkue 58:n lähtöä#

Join seitsemän kupillista kahvia. #

Askartelin ulkoisen kiintolevykotelon ja (uuden levyn tieltä koneesta irrottamani) vanhan kiintolevyn kanssa. Vanha levy ei ihan tuoltaan sovi koteloon, pitää ehkä modata koteloa. #

Poliisi näköjään etsii (lokakuisen) murhan uhria yleisön avulla. Tarkistin omat merkintäni tuolta 6.7. lokakuuta -väliltä, mutta ei mitään poliisille hyödyllistä siellä. (Tämän voisi kyllä lukija tulkita väärin.) #

Ennen nukkumaanmenoa katselin vielä Falcon 9 -laukaisun ja ykkösvaiheen (kolmannen!) kotiinpaluun#

Muokkaukset

ma 3. joulukuuta 2018 20.44.17 ti 4. joulukuuta 2018 19.47.38
Askartelin ulkoisen kiintolevykotelon ja (uuden levyn tieltä koneesta irrottamani) vanhan kiintolevyn kanssa. Vanha levy ei ihan tuoltaan sovi koteloon, pitää ehkä modata koteloa. Askartelin ulkoisen kiintolevykotelon ja (uuden levyn tieltä koneesta irrottamani) vanhan kiintolevyn kanssa. Vanha levy ei ihan tuoltaan sovi koteloon, pitää ehkä modata koteloa.
<a href="https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-poliisi-tutkii-lokakuussa-tapahtunutta-murhaa-uhri-on-yha-kateissa-poliisi-pyytaa-yleisolta-apua/811415/">Poliisi näköjään etsii (lokakuisen) murhan uhria yleisön avulla</a>. Tarkistin omat merkintäni tuolta 6.-7. lokakuuta -väliltä, mutta ei mitään poliisille hyödyllistä siellä. (Tämän voisi kyllä lukija tulkita väärin.)  <a href="https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-poliisi-tutkii-lokakuussa-tapahtunutta-murhaa-uhri-on-yha-kateissa-poliisi-pyytaa-yleisolta-apua/811415/">Poliisi näköjään etsii (lokakuisen) murhan uhria yleisön avulla</a>. Tarkistin omat merkintäni tuolta <a href="https://marginaa.li/2018/10/06/6-lokakuuta-2018-waking-up-to-find-your-loves-not-real/">6.</a>-<a href="https://marginaa.li/2018/10/07/7-lokakuuta-2018-jouhtenet/">7. lokakuuta</a> -väliltä, mutta ei mitään poliisille hyödyllistä siellä. (Tämän voisi kyllä lukija tulkita väärin.)
Ennen nukkumaanmenoa katselin vielä <a href="http://www.avaruus.fi/uutiset/kantoraketit-ja-satelliitit/kahden-suomalaissatelliitin-odotetaan-paasevan-tanaan-avaruuteen-historiallisella-laukaisulla.html">Falcon 9 -laukaisun ja ykkösvaiheen (kolmannen!) kotiinpaluun</a>. Ennen nukkumaanmenoa katselin vielä <a href="http://www.avaruus.fi/uutiset/kantoraketit-ja-satelliitit/kahden-suomalaissatelliitin-odotetaan-paasevan-tanaan-avaruuteen-historiallisella-laukaisulla.html">Falcon 9 -laukaisun ja ykkösvaiheen (kolmannen!) kotiinpaluun</a>.

Responses

Comments are closed.