Kun kyykistyin eilisiltana taas kiristelemään laverin jalkoja, pyjamanhousut ratkesivat persuksesta. #

Yritin tänään nousta kuuden maissa, mutta väsytti niin pirusti että piti painua takaisin pehkuihin. En kuitenkaan nukkunut sen jälkeen enää kovin hyvin. Ei silti onneksi väsyttänyt, kun viimein nousin uudestaan ylös kahdeksalta. #

Kävelin salille, ja tein siellä vatsalihakset ja olkapäät. Ihan hyvät molemmat, vaikkei motivaatio ollut oikein hyvä. #

Kotiin lähtiessäni ulkona oli alkanut sataa lunta. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, ja sumplin viimeiseen saakka, että lähteäkö kävelylle, ja lopulta onnistuin pidättäytymään lähtemästä, vaikka mieli olisi jo vähän tehnytkin. Lumisade ei haittaa, mutta huomisen jalkatreeniin olisi taas hyvä säästellä kinttuja. #

Kävin suihkussa. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Söin päivällisen, join kuusi kupillista kahvia. #

Jatkoin Ubuntu-bugin jäljitystä, ja taisin viimein löytää syypään. Jos osuin oikeaan, paska osuisi tuulettimeen huomenna (päivityksen valuessa ennakkojulkaisusta yleiseen jakeluun), jollei tuolle sitä ennen tehdä jotain. #

Järjestelin wikiä. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.