Nousin yhdeksältä, ei väsyttänyt. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin kolmisen varttia. Söin aamupuuron, sitten kävin pyörällä Prismassa. #

Korttelin alue oli hieman yllättäen vielä auraamatta. En päässyt pyörällä liikkeelle ennen kuin olin taluttanut sen kaupungin reviirille, josta aura oli jo kulkenut. Mustosuontiekin kl-väylineen oli aurattu, joskin vähän suurpiirteisesti. Mutta kaikki hyvin auratut tiet olivat nyt möykyttömiä eivätkä edes kovin liukkaita. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 2759 km. (Contendeilla 2571 km, +0 taas tällä viikolla.) #

Kotona lakaisin lumet parvekkeella ja oven edustalta. Keitin kananmunia. Kuorin, pilkoin ja panin kiehumaan muusijuurekset. Niiden kiehuessa söin salaattia, ja vasta niihin aikoihin (puolenpäivän jälkeen) alkoi pihalla aura-auton piipitys. Muusasin juurekset. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Tässä viime päivinä pääni on pyöritellyt mashupia Sugababesin Overloadista ja The Prodigyn Smack My Bitch Upista. Yritin nyt etsiä sellaista valmiiksi tehtynä, mutten pettymyksekseni löytänyt, joten sovittelin niitä kokeeksi yhteen itse, ja tämän perusteella on kyllä päivänselvää, että jonkun pitäisi tällainen tehdä. #

Join kahdeksan kupillista kahvia. Jäljitin Wordpress-bugin. Doksasin rautaa. #

Leikkasin tukkani ja kävin saunassa. #

Eilis- tai toissa-aamuna (en muista kumpana) paloi taas hautakynttilä samassa paikassa tuossa takametsässä, kun kävelin siitä salille lähtiessäni. Ehkä siihen on jonkun tie joskus päättynyt. #

Muokkaukset #

2018-12-09 19.16.45 2018-12-10 15.17.48 #
Muuttumaton: Leikkasin tukkani ja kävin saunassa.Muuttumaton: Leikkasin tukkani ja kävin saunassa.
 Lisätty: Eilis- tai toissa-aamuna (en muista kumpana) paloi taas <a href="https://marginaa.li/2018/11/18/18-marraskuuta-2018-aloita-venuksella/#post29227-p2-12rdcvknd455xlfg1rqqxidnx">hautakynttilä samassa paikassa tuossa takametsässä</a>, kun kävelin siitä salille lähtiessäni. Ehkä siihen on jonkun tie joskus päättynyt.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.