Näin unta, että olin vanhalla ala-asteella, jonne oli järjestetty kriisikokous, koska niin monet koulun entisistä ja nykyisistä oppilaista olivat nykyisin huumenarkkareita tai muuten vain päästään vialla. Kokouksella ei vaikuttanut olevan mitään varsinaista ohjelmaa, mutta siitä muodostui spontaanisti sellainen, että nämä ongelmalapset kertoivat kukin vuorollaan kohtaamista vaikeuksista. #

Se oli minusta lähinnä kiusallista seurattavaa (joskaan ei läheskään yhtä kammottavaa kuin olisi oikeasti), ja sijaistoimintona keskityin kaivelemaan suustani ulos hampaita, jotka lohkeilivat palasina irti. #

Nousin kahdeksalta. Ei väsyttänyt juurikaan, mutta olisin voinut jatkaa nukkumista. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät, kohtalaisesti ja yläkerrassa molemmat. Lopuksi kävin vielä alakerrassa tekemässä epäkkäät ja venyttelemässä. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Käväisin pyörällä Prismassa. Vähän liukkaampi keli kuin toissapäivänä, hiekotuksesta huolimatta, ja Mustasuontien kl-väylä oli ärsyttävä, hiekoittamaton möykkyrata. #

Prismassa oli taas hyvänkokoisia porkkanoita, joten ostin niitä ja kotona raastoin ja paistoin kaksi padallista. Olisin paistanut enemmänkin, mutta tomaattimurska loppui kesken. #

Söin päivällisen. Join kuusi kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. Jäljittämäni Wordpress-bugi (joka osoittautui teeman bugiksi) oli korjattu, joten päivitin teeman ja sitten Wordpress-asennukset 5.0:aan#

Korjasin syötteenlukijan lisäkettä, sitten plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Järjestelin wikiä. #

Viihdekulutus #