Naapurissa soi musiikki tavallista myöhempään yöllä. Nukuin silti ihan hyvin. #

Nousin puoli seitsemältä. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille polkemaan sisäpyöräilyt. Olin jo unohtanut pyörän asetukset, joten niitä säätäessä meni siinä alussa tavallista kauemmin. Muistin virkistykseksi nyt taas: satulankorkeus 17, käsikahvakorkeus 22, käsikahvan etäisyys -1, ja satulan etäisyys +3. #

Jaksoin 3/4 ohjelmasta ihan hyvin, mutta viimeistä neljännestä aloittaessani olin sitten jo aika sipissä. Vasemman jalan takaketjun lihaksetkin olivat kramppaamaisillaan. Kokonaisuutena kuitenkin ihmeen hyvin siihen nähden, että jalat olivat vielä eilisiltana ihan tönkössä. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 7 astetta pakkasta, pilvistä, tuuletonta. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Silppusin ja paistoin kaalikanan. Pakastimesta ottamani kana alkoi taas siinä paistaessani haiskahtaa vähän epäilyttävältä, mutten jaksanut ruveta sen kanssa värkkäämään, vaan paistoin sitä vain niin kauan, että se oli varmasti läpikypsennettyä. #

Aloittelin tämän kirjoittamista ja kahvipannun tyhjentämistä. Vein pyykit tuvan koneeseen pyörimään. #

Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Hoitelin sekalaisia kanbankortteja. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. #

Jatkoin videohakkerointia. #

Kävin hakemassa pyykit rummusta, toin tänne ja taittelin kaappiin. #

Illalla ammuttiin taas raketteja#

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.