Nukuin hyvin, eikä väsyttänyt kovinkaan paljon kun nousin seitsemältä. #

Kävelin salille. Vasen suunnikas tai epäkäs meni siinä matkalla kipeäksi, sopivasti selkätreenien alla. Tuo sama kohta selästä on aina ollut oikukas, varsinkin penkatessa se on monesti mennyt kipeäksi. Se on helppo supistaa mutta hankala vapauttaa tahdonalaisesti, ja menee ehkä siksi helposti vahingossa lukkoon. #

Aloitin tuon takia selän venytyksellä ja sitten soutelin soutulaitteellakin vähän. Selkä- ja hauistreeni meni lopulta ihan hyvin (voimatasotkin tuntuvat jo elpyneen), mutta tuo kramppailija alkoi hellittää vasta kun lopuksi venyttelin uudestaan ja varsinkin kun vielä murjoin sitä kipeää kohtaa pallolla. #

Salin soittolistalla on nyt pitkästä aikaa taas konemusiikkia! #

Kotona söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 3 astetta pakkasta, vähän pilviä, tuuletonta. #

Panin pastaa kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen, eikä kakkana ainakaan vielä tätä kirjoittaessani uhkaile tulla saman tien ulos. #

Join seitsemän kupillista kahvia. Koodasin koko illan. #

Viihdekulutus #