Näin unta vinyylilevysoittimista. Näen sellaisia harvakseltaan, vaikken ole koskaan omistanut, enkä edes halunnut omistaa vinyylilevyjä tai niiden soittimia. #

En siis musiikinkuuntelun takia, mutta arkistorotta minussa näkee näitä unia, koska haaveilee katoavien tallenteiden digitoimisesta. Valveilla ne haaveet on helppo hylätä, koska fyysisenä mediana vinyylit ovat melkein yhtä kömpelöitä kuin VHS-nauhat, eikä niistä saisi perfektionismiani tyydyttävää digitointilaatua irti ilman huomattavia investointeja. (Jos saisi, sen jälkeen alkuperäiset voisi minun puolestani vaikka polttaa, eli kyse ei ole fyysisten esineiden vaan niiden sisältämän datan fetisoinnista.) #

Nousin puoli seitsemältä, väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Sain tehdä vatsalihakset ypöyksin yläkerrassa. Olkapäät tein ala-. #

Kotiin kävellessäni oli Toivontiellä siirtouhkauspunalaputettu autoja. Yksi niistä olikin raportoitu kaupungin vikajärjestelmässä tässä ehkä viime viikolla. Tuo seutu on jostain syystä melkoinen autojen hautausmaa: ainakin kolme oli nyt laputettu siinä tien varrella, ja siinä viereisillä parkkipaikoilla on lisää autoja, joista lumia ei ole putsattu koko talvena. (Vaikka eihän se ajamista tietenkään estä.) #

Kotona söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä ja sieltä palatessani Prismassa. Pakkasta 2 astetta, pilvistä, heikkoa tuulta. #

Panin pastaa kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen ja maistelin Fazerin kauravarrasta, joka osoittautui erittäin hyvänmakuiseksi. #

Join kuusi kupillista kahvia ja hoitelin sekalaisia kanbankortteja. #

Onpa harvinaisen hyvää settiä tämä Boiler Roomin Trópico Festival#

Viihdekulutus #