Nousin kuudelta, väsytti jonkin verran. #

Kävelin salille. Bulgarialaiset tuntuivat tapporaskailta, mutta niiden jälkeen jaksoin loput liikkeet paljon paremmin kuin viime viikolla (maven jälkeen). #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Siellä haisi paska. #

Siellä oli myös vaihdettu varauskirja uuteen. Entinen oli siitä kökkö, että siinä lauantai ja sunnuntai päättyivät jo jonnekin klo 14:ään, vaikka pyykkituvallehan tietysti on käyttöä sen jälkeenkin ja niitä myöhempiä vuoroja piti söherrellä ties minne rivien väliin. Uudessa kirjassa ei ole kellonaikoja, mutta tilaa koko päivälle on kaiken kaikkiaan kaksi riviä, ei siihen mahdu kuin muutama vuoro! #

Uutta kynääkään ei ollut, entisestä on jäljellä pelkkä mustesäiliö (ja kuulakärki). #

Ulkorappujen alaovi oli jäätynyt kiinni niin ettei siitä päässyt avaimella, piti kiertää toisen oven kautta sisään. #

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Jumiin jäätynyt ulkoportaikon alaovi aukesi ulospäin työntämällä. Ränkytin lukitusmekanismia niin että se notkistui vähän, ja sen jälkeen se aukesi taas avaimellakin. #

10 astetta pakkasta, pilvistä, heikkoa tuulta. #

Kotona panin pastan kiehumaan ja kävin suihkussa. Vein pyykit tuvalle pyörimään ja söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Pesutuvalla haisi yhä paska. #

Paistoin porkkanapapukanan. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Join viisi kupillista kahvia. Koodasin. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Viihdekulutus #