Nukuin aika hyvin, vaikka joskus aamuyöstä alkoi vasenta korvaa vähän särkeä, niin kuin olisi joku tauti tulossa, mutta mitään muita oireita ei ole vielä tätä (puoli päivää myöhemmin) kirjoitaessanikaan ilmaantunut. #

Nousin varttia vailla yhdeksän, kun enää ei väsyttänyt. #

Aamuverryttelyjen, hampaidenpesun ja aamupuuron lomassa keittelin riisipuuron. Sitten kävin pyörällä Prismassa. 0 astetta, pilvistä, palatessani kohtalaista vastatuulta. Jännäsin ennen lähtöä, että onko siellä miten liukasta tai sohjoista, mutta ei ollut, vaan enimmäkseen ihan hyvää, kovaa lumipohjaa. Saa nähdä miten sitten huomiseen mennessä, kun tätä nollakeliä jatkuu. #

Lähtiessäni en päässyt alaovesta ulos kun se oli taas jäätynyt, eikä minulla ollut siinä kuin yksi käsi käytettävissä jätekantamuksieni takia. #

Kotona aloittelin tämän kirjoittamista, sitten lähetin huoltoyhtiölle vikailmoitukset tuosta alaovesta ja samalla siitä pesutuvan oven kyynärpäästä. #

Säädin kotipalvelinta koko loppupäivän. Illalla leikkasin partani ja kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.