Nousin 6.40. Ei väsyttänyt eikä nukuttanut enää. #

Aamuvenyttelyjen ja hampaidenpesun jälkeen leikkasin parran ja tukan, mutten käynyt suihkussa, vaan käytin pyykkikorista ottamaani likaista t-paitaa karvasuojana. En ole vieläkään ostanut parturinviittaa ja -sutia. Amazonista olen kyllä katsellut, mutta ne viitat siellä näyttävät epäilyttävän huonoilta. #

Aamupuuron syötyäni säädin Senseä#

Kävin kävellen Prismassa. Aamulla oli taas pakkasta 12 astetta, mutta lauhtui auringon alettua paistaa niin, että tätä nyt iltapäivän puolella kirjoitellessani enää 6. #

Ostin Homer Simpson -pyjaman, kun 70 prosentin alennuksella sen sai (hintaan 7,95 €). Vielä toiset reikäpersuksiset pitäisi korvata. Prismassa olisi ollut vielä toinenkin kappale samaa kokoa tätä Fat and happya jäljellä, mutten uskaltanut ottaa kokeilematta. Hyviltä tuntuvat nyt kokeiltuinakin. #

Kotona kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin porkkanoita (unohdin taas maustepippurin!) ja keitin kananmunia. Silppusin salaatin. Söin päivällisen. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. #

Tutkin mobiililaitteiden päivitysvaihtoehtoja. Moto G -vanhuksenkin LineageOS on hiipumassa hiljalleen pois (14.1 saa tuskin enää edes tietoturvapaikkauksia). Nexukselta valmistajan tuki loppui jo viime vuonna. #

Samsung on tiputellut tabletille (SM-T530) minimaalisia päivityksiä vielä viime vuosina, mutta se on jumissa Android L:ssä, eikä tuolle laitteiston puolesta varsin pätevälle vehkeelle ole yllättäen juurikaan uudempia androideja, edes epävirallisia. Googlen kiristyvien API-vaatimuksien takia sovelluspäivityksetkin siinä tulevat hiljalleen lakkaamaan toimimasta. #

Voisi tietysti kääntää itte, mutta siinäkin olisi helvetisti hommaa, ja sen jälkeenkin piisaisi työmaata ylläpidossa. Sitten tosin sekin ongelma olisi periaatteessa ratkaistu kaikkien laitteiden osalta. #

Illalla kävin suihkussa. #

Muokkaukset #

2019-03-01 19.08.29 2023-04-16 17.01.01 #
Muuttumaton: Kävin kävellen Prismassa. Aamulla oli taas pakkasta 12 astetta, mutta lauhtui auringon alettua paistaa niin, että tätä nyt iltapäivän puolella kirjoitellessani enää 6.Muuttumaton: Kävin kävellen Prismassa. Aamulla oli taas pakkasta 12 astetta, mutta lauhtui auringon alettua paistaa niin, että tätä nyt iltapäivän puolella kirjoitellessani enää 6.
Poistettu: Ostin <a href="https://www.prisma.fi/fi/prisma/simpsons-sg60123-miesten-pyjama">Homer Simpson -pyjaman</a>, kun 70 prosentin alennuksella sen sai (hintaan 7,95&#160;€). Vielä toiset <a href="https://marginaa.li/2018/12/12/12-joulukuuta-2018-kokin-puntti/#post29448-p11-cgwy0fjlibk3jxxoy7tbaa6s1">reikäpersuksiset</a> pitäisi korvata. Prismassa olisi ollut vielä toinenkin kappale samaa kokoa tätä Fat and happya jäljellä, mutten uskaltanut ottaa kokeilematta. Hyviltä tuntuvat nyt kokeiltuinakin. Lisätty: Ostin <a href="https://web.archive.org/web/20190301103430/https://www.prisma.fi/fi/prisma/simpsons-sg60123-miesten-pyjama">Homer Simpson -pyjaman</a>, kun 70 prosentin alennuksella sen sai (hintaan 7,95&#160;€). Vielä toiset <a href="https://marginaa.li/2018/12/12/12-joulukuuta-2018-kokin-puntti/#post29448-p11-cgwy0fjlibk3jxxoy7tbaa6s1">reikäpersuksiset</a> pitäisi korvata. Prismassa olisi ollut vielä toinenkin kappale samaa kokoa tätä Fat and happya jäljellä, mutten uskaltanut ottaa kokeilematta. Hyviltä tuntuvat nyt kokeiltuinakin.
Muuttumaton: Kotona kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin porkkanoita (unohdin taas maustepippurin!) ja keitin kananmunia. Silppusin salaatin. Söin päivällisen. Join neljä ja puoli kupillista kahvia.Muuttumaton: Kotona kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin porkkanoita (unohdin taas maustepippurin!) ja keitin kananmunia. Silppusin salaatin. Söin päivällisen. Join neljä ja puoli kupillista kahvia.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.