Nousin 7.20, ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyöni paistoin ja pakastin kaalinlopun. #

Kävin pyörällä Prismassa. Nollakeli, pilvistä, kohtalaista tuulta. Reitti oli vielä verraten hyväkuntoinen, ei ollut liian sulanut. Lunta ei satanut, mutta sitten kun olin takaisin kotona, sitä alkoi taas sataa taivaan täydeltä. #

Kotona söin viimeisen maitoon keittämäni riisipuuron, ja keitin kattilallisen uutta (riisijuomasta). Siinä sivussa putsasin kotelotuulettimen pölytöhkästä#

Asensin sen tuulettimen sitten paikoilleen pulteilla, jotka löysin kaapista, ja jotka olen ostanut ehkä semmoiset 20 vuotta sitten. Eipä turhaan ole niitäkään tullut mukana raahattua muutosta toiseen! Leikoin sinne väliin silikonipalat Polarin lörpähtäneestä rannekkeesta, mutta prikkoja ei ollut, joten enpä tiedä. #

Söin päivällisen. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. #

Bäkkäsin Rifftraxin tämänvuotista liveä Kickstarterissa (samoin perustein kuin viimevuotistakin). #

Koodasin. #

Leikkasin kynnet, tukan ja parran ja kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #