Näinpä pitkästä aikaa karhuvaaraunta viime yönä. Se taannoinen susiuni oli kyllä hyvin samanlainen kuin nämä ruukaavat, mutta se oli kumminkin susi eikä karhu. #

Toisessa unessa menin töihin johonkin pieneen (muutaman hengen) IT-firmaan joka teki jotain omaa tietoturvatuotettaan. Olin ihan pokkana, että olen tehnyt enimmäkseen koodausta ja myös jonkin verran sysadmin-hommia siinä sivussa, mikä ei tietysti ole suoranaisesti valettakaan. Salaa olin kuitenkin ihan kauhuissani, että mitäköhän tästä tulee. #

Nousin 5.50, väsytti. #

Kävelin salille. Tein selkää ja ojentajat, ihan hyvin. Kävelin kotiin. #

Söin riisipuuron, ja sen jälkeen oli maha vähän kipeänä, joten pötköttelin jonkin aikaa. Eilisiltaiset vehnämurokkeet siellä varmaan vääntelehtivät. Kävin kakalla ja vasta sitten kävelyllä. #

+1, heikkoa tuulta, aurinkoista. #

Olipa Kyberyksissä hyvä selitys kvanttitietokoneista. Ei kattava, mutta kerrankin ilman Schrödingerin kissoja sun muita turhia mystifiointeja. #

Posti oli käynyt paketin kanssa ovella vain hetkiä sen jälkeen kun olin lähtenyt, päätellen siitä, että pakettikortissa luvattiin paketin olevan noudettavissa tunti sen jälkeen, kun olin lähtenyt. #

Kotona söin päivällisen, sen jälkeen pötköttelin taas vähän aikaa. #

Join seitsemän kupillista kahvia. Koodasin. #

Pumppasin pyörän renkaat, ja, koska maha ei ollut vielä tarpeeksi sekaisin, söin kasan päärynöitä ennen pyöräilyä. #

Takarenkaan venttiili oli jostain syystä jätetty huollossa aika väljäksi, ja rengas oli sen takia jo aika lussuna. Mutta sen uuden takarenkaan painealue on entistä laajempi yläpäästä, enintään 600 kPa. Eturengas on yhä ≤ 500 kPa. #

Ajelin ensimmäistä kertaa tälle keväälle vakiolenkin myötäpäivään, miinus suosikkiosuuteni, eli alun ja lopun maasto-osuudet, jotka ovat vielä liian pehmeitä tai jäissä. Kynsilehdossa meinasin ajaa harhaan! Eihän tuota reittiä tullutkaan viime kesänä kuin ehkä 100 kertaa ajettua. #

Sää oli sama kuin päivällä, edelleen useita asteita koleampaa kuin Ilmatieteen laitoksen mukaan. #

Palatessani kävin Smarketissa kyselemässä pakettini perään, mutta siihen olisi pitänyt olla se pakettikortti, ja mulla oli vain henkilökortti, eikä sillä löytynyt. Kuulemma 30 % paketeista on semmoisia, ettei löydy pelkällä nimellä. En ollut ottanut sitä pakettikorttia mukaan, koska luulin, ettei siinä ollut mitään koodia, mutta kotiin palattuani katsoin ensimmäistä kertaa sen kortin kääntöpuolelle, ja siellähän se koodi oli. #

Ostin kuitenkin Smarketista raaka-aineita, ja iltapalaksi tein niistä pastaa con pollo, kun en mitään monimutkaisempaakaan keksinyt. Mutta ainakin tuon pitäisi olla mahayhteensopivaa. #

Pasta-annos lautasella

Ruuan jäähtyessä kävin suihkussa. #

Muokkaukset #

2019-04-15 20.18.09 2019-04-15 22.06.13 #
Muuttumaton: Näinpä pitkästä aikaa karhuvaaraunta viime yönä. Se taannoinen susiuni oli kyllä hyvin samanlainen kuin nämä ruukaavat, mutta se oli kumminkin susi eikä karhu.Muuttumaton: Näinpä pitkästä aikaa karhuvaaraunta viime yönä. Se taannoinen susiuni oli kyllä hyvin samanlainen kuin nämä ruukaavat, mutta se oli kumminkin susi eikä karhu.
Poistettu: Toisessa unessa menin töihin johonkin pieneen (muutaman hengen) IT-firmaan joka teki jotain omaa tietoturvatuotettaan. Olin ihan pokkana, että olen tehnyt enimmäkseen koodausta ja myös jonkin verran sysadmin-hommia siinä sivussa, mikä ei tietysti ole suoranaisesti valettakaan. Oikeasti olin kuitenkin ihan kauhuissani Lisätty: Toisessa unessa menin töihin johonkin pieneen (muutaman hengen) IT-firmaan joka teki jotain omaa tietoturvatuotettaan. Olin ihan pokkana, että olen tehnyt enimmäkseen koodausta ja myös jonkin verran sysadmin-hommia siinä sivussa, mikä ei tietysti ole suoranaisesti valettakaan. Salaa olin kuitenkin ihan kauhuissani, että mitäköhän tästä tulee.
Muuttumaton: Nousin 5.50, väsytti.Muuttumaton: Nousin 5.50, väsytti.

Viihdekulutus #