Nousin 6.33. Väsytti melkoisesti. #

Kävelin salille. Yskitti niin, että mietin, että onko tästä joku tauti kehittymässä. Mutta se meni ohi sitten. #

Tein vatsalihakset ja olkapäät, ihan hyvin väsymyksestä huolimatta. Lopuksi venytin selkää tavalliseen tapaan tangosta remmien kanssa roikkuen. Siinä vieressä oli kaveri, joka lopetettuani esitteli reuman runtelemat sormensa, ja kysyi siitä remmien käytöstä. Lainasin toista remmiäni, että sai kokeilla siinä tangossa sen käyttöä, ja arveli, että kyllä niistä saattaisi olla apua. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Odottelin vähän aikaa, että jos vaikka posti toisi viimeisenkin Amazonin paketin, mutta kun sitä ei kuulunut, vein bio- ja metallijätteet molokiin ja sitten käväisin hakemassa S-marketista sen eilen sinne jääneen. #

Näillä nyt tulleilla en vieläkään pääse tuossa asennushommassa etiäpäin, vaan ne tarpeet ovat siinä viimeisessä paketissa vielä jossain matkalla, vaikka Amazonin päästä ne ilmeisesti lähtivät yhtä aikaa. #

Mutta nyt on viimein parturinviitta ja -suti#

Pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria, sitten tyhjensin astianpesukoneen. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Söin päivällisen. Join kuusi kupillista kahvia. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Olin sotkenut Nexuksen virtanapin jollain töhkällä (appelsiini?), se toimi vähän huonosti. Putsailin sitä pumpulipuikolla ja saippuavedellä. #

NAS temppuili taas, taistelin sen kanssa. #

Viihdekulutus #