Nousin 5.25. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Jatkoin OpenWRT:n pähkäilyä. Kävin suihkussa. #

Pyöräilin Tuiran terveysasemalle. Oven edustalla aurinkoinen papparainen yritti haastella jotain auringonpaisteesta, vastailin mahdollisimman lyhyesti ja livistin sisälle. Olin aika runsaasti etuajassa, koska en tiennyt löytyisiko vastaanottohuone miten nopeasti, mutta löytyi se pian ja sitten istuin odottelemassa puolisen tuntia. #

Skarpin mutta joviaalin oloinen lääkäri vilkaisi luomet, eikä nähnyt niissä poistettavia. Yksi pohkeessa kutisevakaan ei kuulemma haittaa, siihen voi kokeilla vaikka kortisonia. Hyvä näin, eipähän tarvi noiden takia sitten tuolla tämän enempää ravata. #

Pyöräilin kotiin. Ulkona +6 astetta ja aurinkoista, mutta kylmä pohjoistuuli. #

Söin riisipuuron. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join kuusi kupillista kahvia. #

Väänsin OpenWRT:n kanssa koko illan, ja sain kuin sainkin sen viimein toimimaan vähän niin kuin haluan. #

Iltamyöhällä debugasin vielä Jannen kanssa dementoitunutta Windows 10 -asennusta. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.