Näin unta, että huomasin, että kaikki musiikki, josta pidän, on itse asiassa transnaisten tekemää, ja tämä havainto potutti minua lievästi, koska 1) näin ilmeisen piilovaikuttimen olisi pitänyt reflektiokyvyilläni löytyä jo ajat sitten ja 2) olin kuvitellut musiikkimakuni paljon monipuolisemmaksi kuin vain tuollainen yhden vietin määrittelemä. #

Nousin 6.10. Väsytti jonkin verran ja hartialihas taas krampissa. Pohkeetkin meinasivat kramppailla, ja salilla (selkätreenin jälkeen venytellessäni) etureisikin kramppasi. Mitä nyt taas#

Kotiin palatessani meni voimalalle paloautoja pillit päällä: johtoyksikkö edellä, kolme sammutusyksikköä perässä. #

Polvea ei sentään särkenyt, joten riisipuuron syötyäni kävin pyöräilemässä. +5, aurinkoista, kohtalaista mutta lämmintä etelätuulta. Raitotiellä ei tuullut! Muutenkin suorastaan erinomainen keli. Ajoin vakiolenkin vastapäivään, ja vain Pikisaaren rantareitillä oli pari paikkaa uudestaan jäätynyt, nekin jo hyvää vauhtia taas sulamassa. #

Palatessani kävin Prismassa. Ostin katkoteräveitsen, kun sattui olemaan puoleen hintaan. Aika olemattoman kokoinen, mutta tyhjää parempi. Sitten vielä kontaktiliimaa ja eristysteippiä, hardwarehakkerointiin. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Avasin kaupungilta tulleen kirjekuoren, jota luulin lääkärinlaskuksi, mutta siinä ilmoitettiinkin yllätyksekseni, että minulle oli varattu aika lääkärille. Sen olisi kyllä voinut helposti perua netitse, mutta soitin kuitenkin ajavaraukseen takaisinsoittopyynnön, koska kiinnosti tietää mistä tässä oikein oli kyse. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Ajanvaraus soitti takaisin, ja kyse oli vain niinkin tylsästä jutusta kuin väärinkäsityksestä: minulle oli ilmeisesti varattu kaksi luomennäyttöaikaa#

Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Järjestelin wikiä. Hillitsin pyöräilyhimojani. Sen verran hyvä ilma vieläkin, että olisi tehnyt mieli käydä ajamassa toinenkin lenkki tälle päivälle. #

Viihdekulutus #