Nousin 6.57. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein keskiraskaan takapainotteisen jalkatreenin. Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. #

Söin riisipuuron, sitten vein pyykit pyörimään. Niiden pyöriessä leikkasin tukan, kävin suihkussa ja sitten lämmitin porkkanapapukalapullat. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Vein jätteitä molokiin, pimennysrullaverhon muovikotelon häkkivarastoon ja sitten kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. #

Pötköttelin vähän aikaa ja pelasin vapaakenttää, sitten söin päivällisen ja tyhjensin astianpesukoneen. #

Säädin kotiverkon koneiden automaatiota (cron, anacron). #

Joonas soitteli. #

Kävin pyöräilemässä myötäpäivälenkin, ensimmäisen täyden tälle kaudelle: Ahvenojan kuntoratakin jo ajokunnossa, loistavassa sellaisessa suorastaan. Hietasaarenkierroksella oli vieläkin pari rällikköä, ja alkumatkan metsäpolku koirapuistosta Suolamännyntielle paikoin pahastikin rällillä. #

Tallin isossa aitauksessa ei ollut yhtään hevosta. Vain takapihan pikkuaitauksessa yksinäinen, viittaan puettu valkoinen. #

Kävin Limingantullin Prismassa. Isot porkkanat olivat sielläkin jo aika vähissä, mutta omikseni vielä onneksi. #

Ajelin ihan kevytleppoisasti naatiskellen, mutta persus kesti silti kotiin saakka. Vielä aivan kauden alussa se puutui aina puolentoista tunnin kohdalla, selvästikin sisäpyöräilyohjelman kestoon tottuneena. #

Lämmintä, kohtalaista luoteistuulta, +8 astetta. Pilvetöntä; vain Kuu toljotti Aurinkoa taivaan vastarannalta. Lyhyillä sukilla tarkeni ihan hyvin. Pitkähihaisen paidan (ja vain sen) puin vielä varmuuden vuoksi tiputakin alle, mutta lyhythihaisellakin olisi tarjennut, mitä nyt Prismasta lähtiessäni olisi varmaan vähän viluttanut, kun vilutti nytkin, kun hiki ennätti sen verran jäähdyttää. #

Kotona pumppasin renkaisiin ilmaa. Molempien paineet olivat yllättäen laskeneet, ja venttiilit olivatkin taas vähän löysillä, molemmissa nyt. #

Kävin suihkussa, sitten söin loput toissapäiväisestä Lilan pizzasta. #

Muokkaukset #

2019-05-15 19.04.50 2019-05-16 15.51.48 #
Muuttumaton: Kävin pyöräilemässä myötäpäivälenkin, ensimmäisen täyden tälle kaudelle: <a href="https://marginaa.li/2019/04/28/28-huhtikuuta-2019/#post30636-p4-p9vcyyyyn9fkygr9hfe6giu70">Ahvenojan kuntoratakin</a> jo ajokunnossa, loistavassa sellaisessa suorastaan. Hietasaarenkierroksella oli vieläkin pari rällikköä, ja alkumatkan metsäpolku koirapuistosta Suolamännyntielle paikoin pahastikin rällillä.Muuttumaton: Kävin pyöräilemässä myötäpäivälenkin, ensimmäisen täyden tälle kaudelle: <a href="https://marginaa.li/2019/04/28/28-huhtikuuta-2019/#post30636-p4-p9vcyyyyn9fkygr9hfe6giu70">Ahvenojan kuntoratakin</a> jo ajokunnossa, loistavassa sellaisessa suorastaan. Hietasaarenkierroksella oli vieläkin pari rällikköä, ja alkumatkan metsäpolku koirapuistosta Suolamännyntielle paikoin pahastikin rällillä.
 Lisätty: Tallin isossa aitauksessa ei ollut yhtään hevosta. Vain takapihan pikkuaitauksessa yksinäinen, viittaan puettu valkoinen.
Muuttumaton: Kävin Limingantullin Prismassa. Isot porkkanat olivat sielläkin jo aika vähissä, mutta omikseni vielä onneksi.Muuttumaton: Kävin Limingantullin Prismassa. Isot porkkanat olivat sielläkin jo aika vähissä, mutta omikseni vielä onneksi.

Viihdekulutus #