Nousin 8.10. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni keitin ja pakastin riisipuuron, paistoin kaalikanan, keitin ensi viikon potut ja kuorin, pilkoin, keitin ja muusasin muusijuurekset. Vein bio- ja kartonkijätettä molokiin. Pihalla on jätelava, ja ahkerasti sinne romua raahataan. Häkkivaraston käytävän tukkeena ollut sohvakin näkyi siellä olevan. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Siitä harvinainen keli, että ennusteessa sade oli epätodennäköistä (20 %), mutta satoi silti. Juurikaan tuon parempaa keliä ei ihan lähipäivinä ole luvassa, joten kävin pyöräilemässä. Sade loppui jossain Kaakkurin tienoilla. Pilvistä, +9, aavistuksen eilistä kovempaa ja ehkä myös viileämpää tuulta. #

Ajoin sieltä Toppilansaaren polkua taas, jos vaikka se eilinen lintu olisi siellä vielä, ja siellähän se oli! Justiin samalla oksalla, jolle eilen maasta ensin pölähti minua pakoon, ja josta jatkoi sitten melkein saman tien kauemmas. #

Mutta nyt se ei näyttänyt yhtään oranssilta, vaan ihan tavallinen keltasirkku se vain oli. Ehkä eilen alkuillan auringonvalo oli jo sen verran punertavaa että siksi niin kumman väriseltä näytti silloin. #

Kiersin samaa reittiä kuin eilen Kynsilehtoon saakka, sieltä sitten Kuusamontien viertä Laanilaan, sieltä muovinkeräyspaikalle, ja baanaa pitkin Prismaan. Muovia ei ollut mukana, vaan mittasin vain että miten paljon lyhyemmäksi tuo lenkki jäisi sitä kautta ajaen (noin kilometrin). #

Kangaskontiontien jälkeisessä t-risteyksessä oli särkynyt lasten kolmipyörä (oli siinä jo eilen). Vesitornin viereisen Poikkimaantien-alituksen suulla oli poltettu mopo. (Sekin on saattanut olla siinä jo ties miten kauan ja nyt vasta huomasin.) #

Ostin Prismasta tarratulostimen. Dymoa olin suunnitellut, mutta tuo Brother sattui olemaan tyrkyllä ja halpa (19,95 sis. nauhakasetin ja tarranauhaa). #

1212,55 km edellisestä huollosta. (+789,9 km edellisen muistiinpanon jälkeen.) 70,52 km uusilla Contendeilla#

Kotona tyhjensin astianpesukoneen, sitten söin päivällisen. Join kahdeksan kupillista kahvia. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Tein tarratulostimelle käyttöönottoasetukset, ja sitten tulostelin kaikki mitä varten tuon ostin, mm. uuden spämmisuotimen. Nyt saa Rauhan Häiritsijäkin luvan jättää luukkuni rauhaan. Jos ei mene jakeluun, täältä lähtee jakeluun tulta ja kekälettä. #

Kaksi tarratulostetta. Ylempi rivi: EI ILMAISJAKELUA. Alempi rivi: EI RAUHAN TERVEHDYSTÄ

Kävin suihkussa, sitten vein lasia molokiin ja kävin äänestämässä. Siellä oli tosi hiljaista, ei yhtään jonoa. Itsekin vasta iltapäivällä muistin että vaalipäivä. Paljon vähemmän tätä on kanavillani markkinoitu kuin eduskuntavaaleja. #

Etsin netistä ajolaseja. Ei niitä ihan hurjan halvalla sieltäkään kyllä näytä saavan, ja tulli- sun muut hässäkät siihen päälle vielä. #

Viihdekulutus #