Heräsin aamuyöllä aivastukseeni, ja sen jälkeen hengitys meni taas vinkunaksi. Otin Duactin, ja sillä se sitten taas parani. #

Olin aikonut pyöräilemään heti aamusta, mutta tuon henkitoreen takia vaihdoin sen siivoukseen: vein petivaatteet pesutuvalle pyörimään, ja niiden pyöriessä pyyhin pölyjä ja imuroin ja moppasin lattiat. #

Lopuksi vein satulatuolin, sählymailan ja astianpesukoneen alapaneelin häkkivarastoon, ja toin sieltä tilalle yhden vanhan näytön. #

Kävin Prismassa. Mennessäni ajoin melkein pahki liikennevalojen kaukosäätimeen, kun lähestyin sitä liian suurella tilannenopeudella. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Söin päivällisen. Join kahdeksan kupillista kahvia ja säädin miniläppäriä. #

Kävin pyöräilemässä myötäpäivälenkin. +15, pilvistä, ja heikkoa, lämmintä tuulta. Olipa luonto hiljennyt, ei edes rastaita näkynyt metsäosuudella. Vain varis tai vaikkapa pari, ja muutama hassu harakka. Limingantien ratasillan katuvalon kaulalla kuovi, ja siitä kaupunkiin palattuani pikkulintuja jo sentään taas, ja jopa saalistavia pääskysiä, vaikkei lentäviä hyönteisiä kyllä minun silmilläni näkynyt. #

Ihan loppumatkasta mutkittelin vähän ylimääräistä saadakseni tasakilometrit täyteen. Frisbeegolfradan laitimmaisella polulla oli myrsky tai joku nuijinut puita kumoon niin, ettei pyörällä päässyt ollenkaan, vaan piti kääntyä takaisin ja kiertää toista kautta. #

Kotona kävin suihkussa, sitten viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.