Heräsin joskus puoli viiden maissa, enkä sen jälkeen enää rään takia saanut nukutuksi, vaikka yritin. Lopulta pelasin vapaakenttää ja katselin Youtubea. Nousin joskus puoli seitsemän maissa. Siihen mennessä olinkin jo saanut ontelot niistettyä jokseenkin tyhjiksi. #

Aamupuuron syötyäni kävin pyöräilemässä myötäpäivälenkin. +23, lähtiessäni tuuletonta, palatessani ihan heikkoa tuulta, onneksi välillä pilvenvarjoakin. Vauhdilla ajaessa ihan siedettävä keli, mutta reitin harvoissa, jyrkissä nousuissa, joissa vauhti hidastuu, oli kyllä aika tukalaa jo silloin. #

Asuntoauto oli edelleen sijoillaan, kolari-VW sen sijaan oli viimein viety pois. Heti Mannisenojalle tullessani meinasin ajaa kääpiöcollien päälle, kun se oli irrallaan siellä. Omistaja pyysi anteeksi. #

Ritaharjun takana metsässä oli kupoliteltta. Jylkynkankaalle tullessani jänis, Auranmajan jälkeen toinen, ja näiden pisteiden välillä oravanpoikanen, joka tuijotti tien reunassa jähmettyneenä, ja pinkaisi pakoon vasta kun olin aivan kohdalla. Yritin kytätä niitä isoja perhosia, mutta ei näkynyt, vain nokkosperhosia. #

Vaaleanpunaisten lenkkareiden mutkassa olin ajaa ulos, kun se uusi päällyste on vieläkin niin perkeleen pehmeää, että pyörä olisi lähtenyt alta, jos en olisi laskettanut pientareelle, jossa sentään on vähän pitoa. #

Knuutilankankaan suoralla retkotti rotanraato, ainakin luulen. Siinä suoralla ajan aina aika lujaa, ja juuri raadon kohdalla oli vastaantulevaa liikennettäkin, niin en pysähtynyt tutkimaan tarkemmin. #

Torinrannassa oli jo kohtalaisesti väkeä niin varhaiseksi kuin siellä olin (kymmenen aikaan), Qstockin takia varmaankin. Arveluttaa vähän lähteä sinne illalla väenpaljouden takia, mutta ei sitä kovin kätevästi kiertääkään voi. #

Nallikarin rannassa oli sielläkin jo väkeä, mutta rannanedustan kadulla ei juurikaan. #

Nilkka ei nikotellut yhtään, eikä ainakaan vielä tätä kirjoittaessanikaan tunnu nurisevan. Saman jalan päkiä ei kyllä tykkää ohutpohjakengistä (tai pikemminkin polkimesta sen ohuen pohjan alla), mutta epäilen jännetulehduksen pahentuneen paksumpipohjaisista kengistä, jotka otin noiden ohuiden tilalle tuon päkiän takia silloin ennen kuin nilkka meni ajokelvottomaksi. #

Kotiin tullessani kävin pesutuvalla varaamassa pyykkivuoron. Käväisin suihkussa ja vein pyykit pyörimään. Söin riisipuuron, sitten pötköttelin taas. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Aioin tutkia verkkolevyasemakoneen automaatiota, mutta viimeöisten automaatioiden osittainen epäonnistuminen johtuikin tällä kertaa palvelimesta, joka antoi semmoisia virheilmoituksia sinne kirjauduttuani, että ajattelin, että nyt siitä on kyllä tainnut levy kosahtaa. Otin sen saman tien alas linjoilta ja kytkin näytön ja näppäimistön, mutta levyn tarkistettuaan se buuttasi taas aivan normaalisti, joten nostin sen takaisin hyllylle. Mikään lokitiedostokaan ei tietenkään paljastanut mistä tuo öinen pahkatiltti oli johtunut. Lämmötkin olleet kohtalaiset näiksi keleiksi. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia. Säädin liiketunnistusta ja sitten taas virranhallinta-automaatiota. #

Haaveilin toisesta pyörälenkistä, mutta parempi ottaa varovasti vielä. Ja pari astetta aamuista kuumempi ilmakin siellä jo. En sitten jaksanut käydä edes Prismassa, vaikka sitäkin suunnittelin. #

Muokkaukset #

2019-07-27 20.34.34 2019-07-27 22.04.47 #
Muuttumaton: <a href="https://marginaa.li/2019/06/01/1-kesakuuta-2019-the-north-face/#post30919-p4-g1a3mrhh50ahoxhwqsk512hvs">Vaaleanpunaisten lenkkareiden</a> mutkassa olin ajaa ulos, kun se uusi päällyste on vieläkin niin perkeleen pehmeää, että pyörä olisi lähtenyt alta, jos en olisi laskettanut pientareelle, jossa sentään on vähän pitoa.Muuttumaton: <a href="https://marginaa.li/2019/06/01/1-kesakuuta-2019-the-north-face/#post30919-p4-g1a3mrhh50ahoxhwqsk512hvs">Vaaleanpunaisten lenkkareiden</a> mutkassa olin ajaa ulos, kun se uusi päällyste on vieläkin niin perkeleen pehmeää, että pyörä olisi lähtenyt alta, jos en olisi laskettanut pientareelle, jossa sentään on vähän pitoa.
 Lisätty: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9883&mlon=25.5532#map=16/64.9883/25.5532">Knuutilankankaan suoralla</a> retkotti rotanraato, ainakin luulen. Siinä suoralla ajan aina aika lujaa, ja juuri raadon kohdalla oli vastaantulevaa liikennettäkin, niin en pysähtynyt tutkimaan tarkemmin.
Muuttumaton: Torinrannassa oli jo kohtalaisesti väkeä niin varhaiseksi kuin siellä olin (kymmenen aikaan), <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Qstock">Qstockin</a> takia varmaankin. Arveluttaa vähän lähteä sinne illalla väenpaljouden takia, mutta ei sitä kovin kätevästi kiertääkään voi.Muuttumaton: Torinrannassa oli jo kohtalaisesti väkeä niin varhaiseksi kuin siellä olin (kymmenen aikaan), <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Qstock">Qstockin</a> takia varmaankin. Arveluttaa vähän lähteä sinne illalla väenpaljouden takia, mutta ei sitä kovin kätevästi kiertääkään voi.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.