Nousin 9.26. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni leikkasin tukan ja parran, sitten kävin suihkussa ja sen jälkeen Prismassa. Nilkka ei tuntunut kipeältä pyöräillessä. Vain pohkeessa eksentrisen työn lihaskrapula, jota on ollut koko viikon jumpan takia. #

Frisbeegolfpuiston edustalla (Paalikadulla) oli kuljettajan puolen etukeulastaan mäsäksi ajettu hopeanvärinen VW (jo viime viikolla sekin, nyt vasta muistin kirjata). Kuorimokadulla pitkään tien tukkeena ollut kämäisen näköinen asuntoauto oli siirtokehotettu. #

Kotiin tultuani silppusin salaatin, sitten vein jätteitä molokiin ja hain taas häkkivarastosta yhden vanhan modeemi-reitittimen. Kokeilin sitä läppärin kanssa, mutta Elisan sysipaska laiteohjelmisto ei anna tehdä sillä mitään hyödyllistä. Aukaisin sen sitten ja kuvasin komponentit. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia. Etsin tuon modeemin komponentteja netistä ja tulin siihen tulokseen, ettei siitä ole mihinkään. Vein sen ja mormonien eilen antaman kirjan häkkivarastoon. #

Lisäsin Sixty Symbolsin patronoitaviini. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.