Nousin 7.36. Väsytti jonkin verran, mutta olin taas nähnyt tympeitä unia, eikä tehnyt mieli jatkaa niiden katselua. #

Kämppä oli taas aamulla 25-asteinen, vaikka ulkona oli vain +11. #

Kävelin salille. Tein selkää ja ojentajat, hyvästi, ojentajat varsinkin. Kävelin kotiin. #

Söin riisipuuron. Puraisin poskeeni. #

Kävin pyöräilemässä vastapäivälenkin. +12, kohtalaista ja kovenevaa, viileää tuulta, mutta aurinko paistoi kuumasti puolipilviseltä taivaalta, ja pitkät päällä oli sopiva. Toppilansaaressa pikkujyrsijänraato, ja pohjoisen metsäosuudella kaksi eri sammakonraatoa, ja vähän niiden jälkeen taas (elävä) kyy aivan tien laidassa. Tämä oli tummempi kuin viime kuun kyy, ja ehkä vähän isompikin, mutta keskenkasvuiseksi arvioisin yhä. Auranmajaa lähestyessäni kameramies pientareella kuvaamassa lähikuvia jostain, ehkä kasveista. #

Kotona söin päivällisen, sitten kävin suihkussa. Join kolme ja puoli kupillista kahvia ja pähkäilin kotipalvelinta, joka oli taas tiltannut samalla selvittämättömällä tavalla kuin toissa päivänä. Kyllä tämä halpis-SSD:n tai asemasovittimen vialta yhä enemmän haiskahtaa. Ajoin SSD:lle kyllä testejä, eikä niissäkään mitään ilmennyt, mutta SSD:hän saattaa hyvinkin vain kerta kaikkiaan kuolla yhtäkkiä, ilman mitään ennakkovaroitusta tai tiedonpelastamismahdollisuuksia. #

Kävin Prismassa. Pitäisi korvata nuo puhkikuluneet ohutpohjakengät, ja sovittelin siksi kenkiä. Pitäisi olla ohutpohjaiset, ja tarjolla oli tennareiden lisäksi vain paksupohjalenkkareita. Ohuimmalta vaikutti Housen pari, mutta niissäkin pohja aiheutti päkiän kohdalla vähän kiertoa. Tennarit olisivat ehkä muuten hyvät, mutta luulen, ettei se niiden pohja kestäisi edes yhtä kesää tuolla polkimen nastoituksella. #

Five Teniä (joka on näköjään Adidaksen brändi) kehuvat netissä, mutta mistähän niitä löytäs. Netistä en uskalla sovittamatta tilata. #

Tuuletin taas koko päivän, ja sain kämpän 19-asteiseksi! #

Viihdekulutus #