Nousin 7.30. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät. Kävelin kotiin. #

Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Otin kotipalvelimen operoitavaksi, ensin ohjelmallisesti. #

Nokkosperhonen lensi sisälle kun tuuletin, jollei ollut piiloutunut tänne jo ennestään. Heitin sen tylysti ulos. #

Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia. #

Avasin palvelimen, putsasin sen sisuskaluista pölyt ja varmistin SSD:n kytkennän. Aioin, ja puoliksi toteutinkin, siirtää lokitiedostot eri asemalle, jotta ne siellä ehkä kertoisivat tilteistä enemmän, mutta hylkäsin sen sitten kun USB-tikulle (2.0-väylän kautta) kirjoittaminen osoittautui niin hitaaksi. #

Olin myös aikonut käydä kylillä vähän pyöräilykenkiä kattelemassa, mutta tuon palvelimen kanssa meni koko iltapäivä, niin en sitten. #

Muokkaukset #

Tue Jul 30 18:33:01 2019 Tue Jul 30 20:06:56 2019 #
Muuttumaton: Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Otin kotipalvelimen operoitavaksi, ensin ohjelmallisesti.Muuttumaton: Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Otin kotipalvelimen operoitavaksi, ensin ohjelmallisesti.
Poistettu: Nokkosperhonen lensi sisälle kun tuuletin, jollei ollut piiloutunut tänne jo ennestään. Heitin sen tylysti ulos. Lisätty: <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2019/07/nokkosperhonen.jpg">Nokkosperhonen lensi sisälle</a> kun tuuletin, jollei ollut piiloutunut tänne jo ennestään. Heitin sen tylysti ulos.
Muuttumaton: Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia.Muuttumaton: Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia.

Viihdekulutus #