Nousin 7.41. Olin nukkunut ihan hyvin, joskin aamua kohden taas tympeitä unia, ja väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Siellä oli vähän tavallista enemmän porukkaa taas. Polvia oli särkenyt jo aamulla, mutta tein silti jalkatreenin. Yhden jalan maastavetojakin pitkästä aikaa. Prässissä oikean polven kipu paheni, mutta vasemmasta oli onneksi kaikonnut kokonaan kun pois lähdin. #

Kävelin kotiin. Topeliuksenpuiston edessä oli sama hopeinen henkilöauto, joka toissa viikolla tuli linjalta. Takakontti oli auki ja siellä bensakanistereita, ja ikämies tuli moottorisahan kanssa pöpeliköstä. #

Kotiin tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Kävin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Olin unohtanut salikamppeet, mutta huomasin sen onneksi ennen kuin olin käynnistänyt koneen, joten kävin hakemassa ne. #

Söin riisipuuron. Lämmitin porkkanapapukalapihvit. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun. Maalari tuli samaan aikaan käymään pesutuvan vessassa. Toin tekniset vaatteet tänne ja ripustin. #

Pötköttelin, katselin Youtubea ja pelasin vapaakenttää. #

Vein jätteitä molokiin. Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia. Hoitelin sekalaisia kanbankortteja. #

Odottelin sääennusteen iltapäiväksi lupaamaan selkenemistä, mutta sitä vain lykättiin ja lykättiin, joten puin vain parit välikerrat ja pitkät ja lähdin pyöräilemään myötäpäiväreitin. +12, pilvistä, heikkoa tuulta. Metsäosuuden alussa pysähdyin riisumaan poolon ja sormikkaat pois, kun oli jo liian kuuma. Sen jälkeen oli oikein hyvä ajaa. #

Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. #

Ei näkynyt edes nokkosperhosia, harakoita, variksia tai rastaita. Itikkapilviä silti yllättäen vain oli, saarilla varsinkin. Toppilansalmessa nuori jantteri mahtaili vesiskootterilla oleilulaiturilla istuville tytöille. #

Kotona panin lohen uuniin, kävin suihkussa ja sitten viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #