Näin unta, että homostelin DJ Orionin kanssa, tai pikemminkin alistuin homosteltavaksi, kun en osannut sanoa ei. #

Sitten Orion vielä löysi (camcorderiltani, jollaista en tiennyt minulla olevankaan) videon, jossa poltin edellisiltana tupakkaa, ja se minua vasta hävettikin (koska halveksun tupakanpolttajia). Mutta sitäkin enemmän huoletti, etten muistanut itse ollenkaan sitä tupakanpolttoa, ja ajattelin, että muistissani täytyy olla jotain pahasti vialla. #

Nousin 8.00. Väsytti jonkin verran. #

Kävelin salille. Tein kevennetysti rintaa, ojentajat ja hauikset, lopuksi lihashuoltoa kolmisen varttia. Siellä asennettiin uusi teline funktionaalisen alueen tavaroille. (Olin vieressä venyttelemässä kun kuvaa otettiin.) #

Kävelin kotiin. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, sitten kävin suihkussa. Hoksin varanneeni väärän ajan, koska en osaa käyttää kelloa, mutta vein pyykit kuitenkin pyörimään, eikä kukaan ollut ehtinyt siinä välissä varata aikaa, jonka minä olin aikonut. #

Söin riisipuuron. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. #

Järjestelin podcasteja. #

Vein jätteitä molokiin. Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Kävin Prismassa pyörällä. Otin kokeeksi jalkaan toiset vanhat Merrellin lenkkarit. Käytin niitä aiemmin sisäpyöräilyssä. #

Koskelantien itäpuoli oli viimein asvaltoitu uudestaan. Siinä tehtiin kesällä jotain kaivauksia, ja sen jälkeen siinä oli kauan tilapäinen, möykkyinen paikkaus. #

Juuri takaisin lähtiessäni Linnanmaalla alkoi sataa, mutta kerkesin vielä pois sen alta. #

Raastoin lisää porkkanoita ja söin päivällisen. #

Tutkin Jannen kanssa Wordpress-ongelmaa. Säädin varmuuskopiointisysteemiäni. #

Pää ollut lievästi kipeä koko päivän. #

Eilisiltana siivutin kesäkurpitsanlopun juustohöylällä ja paistoin paistinpannulla, ja se oli niin hyvää, että ostin tänään uuden, oikein miehekkään kokoisen. Viipaloin sen puolen sentin paksuisiksi kiekoiksi uunipellille, voitelin öljyllä ja paistoin uunissa 20 minuuttia 200 asteessa, sitten vielä 10 minuuttia 225:ssä, ja söin parissa minuutissa. #

Olisi pitänyt ostaa ainakin kaksi. #

Viihdekulutus #