Söin illalla särkylääkkeitä, mutta silti tai taas oli pää kipeä aamulla herätessäni. #

Nousin 7.40. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kotiverkko oli taas mennyt nurin yöllä. Korjasin sen ennen mitään muita aamutoimia. Pitää ehkä seuraavaksi kokeilla apureitittimen ajastettua uudelleenkäynnistystä, kun se se tuon tuntuu tukkoon saavan. Viimeksi pätki viime viikolla, joten yksi uudelleenkäynnistys viikossa saattaisi riittää. #

Joonas tuli aamupäivästä, lähti iltapäivän puolella. Kahviteltiin ja pohdiskeltiin mm. Michael Jacksonin patologiaa Leaving Neverlandin pohjalta. Reetakin käväisi täällä Joonaksen lähtiessä. #

Söin päivällisen. Join vielä 3,5 kupillista kahvia. Säädin varmuuskopiointisysteemejäni. #

Pyykkäsin päiväpeiton, kun se oli pesty jollain niin haisevalla pesuaineella, että pää olisi mennyt siitä kipeäksi, jos ei olisi jo ollut. Mutta ei se haju siitä kyllä juuri vähennyt. Pitää vissiin ostaa väkiviinaetikkaa ja kokeilla sillä#

Muokkaukset #

2019-09-06 18.38.29 2019-09-07 12.33.00 #
Muuttumaton: Kotiverkko oli taas mennyt nurin yöllä. Korjasin sen ennen mitään muita aamutoimia. Pitää ehkä seuraavaksi kokeilla apureitittimen ajastettua uudelleenkäynnistystä, kun se se tuon tuntuu tukkoon saavan. <a href="https://marginaa.li/2019/08/15/15-elokuuta-2019/">Viimeksi pätki viime viikolla</a>, joten yksi uudelleenkäynnistys viikossa saattaisi riittää.Muuttumaton: Kotiverkko oli taas mennyt nurin yöllä. Korjasin sen ennen mitään muita aamutoimia. Pitää ehkä seuraavaksi kokeilla apureitittimen ajastettua uudelleenkäynnistystä, kun se se tuon tuntuu tukkoon saavan. <a href="https://marginaa.li/2019/08/15/15-elokuuta-2019/">Viimeksi pätki viime viikolla</a>, joten yksi uudelleenkäynnistys viikossa saattaisi riittää.
Poistettu: <strong>Joonas</strong> tuli aamupäivästä, lähti iltapäivän puolella. Kahviteltiin ja pohdiskeltiin mm. <strong>Michael Jacksonin</strong> patologiaa <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Leaving_Neverland"><em>Leaving Neverlandin</em></a> pohjalta. Lisätty: <strong>Joonas</strong> tuli aamupäivästä, lähti iltapäivän puolella. Kahviteltiin ja pohdiskeltiin mm. <strong>Michael Jacksonin</strong> patologiaa <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Leaving_Neverland"><em>Leaving Neverlandin</em></a> pohjalta. <strong>Reetakin</strong> käväisi täällä Joonaksen lähtiessä.
Muuttumaton: Söin päivällisen. Join vielä 3,5 kupillista kahvia. Säädin varmuuskopiointisysteemejäni.Muuttumaton: Söin päivällisen. Join vielä 3,5 kupillista kahvia. Säädin varmuuskopiointisysteemejäni.

Viihdekulutus #