Nousin 8.46. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Sää näytti selkenevän ennustettua aiemmin, joten kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Kamerat otin mukaan, vaikka aikeena ei ollut pysähdellä kovin tiuhaan, koska päivä oli jo pitkällä, mutta en sitten malttanut kuitenkaan, kun oli sentään kohtalainen keli, järkkäri mukana, ja monenlaista havaittavaakin matkan varrella. #

Hiukkavaaraan tullessani etelätaivaalla väijyi isompi sadepilvi, mutta onnistuin enimmäkseen väistämään sen, vaikka kyllä sitten taas reitin eteläisimmästä päästä pohjoiseen ajaessani myös saavuttamaan sen (koilliseen matkalla olleen pilven) peräpäätä. Vain vähän kastuin, kengätkään eivät onneksi ollenkaan. Skippasin kuitenkin saarten hiekkatiet sen tuoreen sateen takia. #

Kotona söin päivällisen ja paistoin porkkanapapukalan. Join 3,5 kupillista kahvia ja purin muistikortin sisältöä nettiin. #

Tankkasin Nutellaa, sitten kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +17, selkeää, heikoksi heikkeni länsituuli. Metsässä oli kumman vähän liikettä siihen nähden, että pitkästä aikaa näin(kään) lämmin iltapäivä. #

Prismaan tullessani oli jo sen verran hutera olo, että ostin palautusjuoman ja kietaisin naamaani. Pitää vissiin ruveta muutenkin taas niitä käyttämään, kun ei lämpimiä ruokia jaksa eikä kerta kaikkiaan kerkiä syödä tarpeeksi. #

Kotona kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset ja tyhjensin taas muistikorttia. #

Päivän kohokohdat: metsänokiperhonen (hieno!), pyy (jonka nähdessäni olen joka kerta hämmästynyt pikachu, kun en tunnista sitä), siili (/r/Suomen tämän viikon villitys, mutta sinne en postannut), siivenkärjestä repsottava tesmaperhonen (jotka nokimittariksi vielä tänä aamuna tunnistin), ja haapaperhonen nyt järkkärillä (suunnilleen eilisten kahden havainnon puolivälissä). #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.