Nousin 5.47. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa vastapäivälenkin. +16, enimmäkseen selkeää, lähes tyyntä. #

Järkkäriä en ottanut mukaan, vain kypäräkameran, mutta se oli taas tiltannut heti (metsäosuuden) alkumatkasta. Pitää kokeilla kortin formatointia, tehdasasetuksia sun muita. #

Käpytikka taas Nuottasaaren raiteiden kohdalla, mutta sen verran pusikon takana, ettei siitä edes järkkärillä olisi saanut kunnon kuvia. Vain poksutuksesta sen huomasinkin. #

Heikinharjun ja Auranmajan välillä oli paljon perhosia, haapaperhosiakin ainakin kolmessa eri kohtaa. Vähän ennen Auranmajaa oli puusta vasta pudonneen näköinen rastaanpoikanen. Jos kyrpäkamera olisi toiminut, olisi näistäkin kuvia. #

Kotona söin päivällisen, sitten kirjoittelin tätä ja testailin kameraa. Garminkin sekoili jotain, näytti palautumisajaksi 0 tuntia#

Näpertelin sekalaisia pieniä kanbankortteja. Söin riisipuuron. Join 5 kupillista kahvia. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Tuuli oli yltynyt kohtalaiseksi, mutta ihan hyvä vain että oli viilentämässä, sillä olin ylipukeutunut, kun en jaksanut vaihtaa vaatteita. #

Toisaalta perhoset olivat sen tuulen myötä enimmäkseen kaikonneet, mutta kun muutenkaan ei paljon äksöniä ollut, niin sainpahan suuattaa turhia hidastelematta pitkästä aikaa koko metsäosuuden, vaikka järkkäri turhaan kaulassa kolkkasikin. #

Puolen tunnin heikotus iski taas, koska en ollut jaksanut tankata, mutta metsäosuuden jälkeen kietaisin Gainomaxin naamaani. Eihän se loppuun asti nälkää pitänyt, mutta en ainakaan ollut lopussa yhtä uuvuksissa kuin keskiviikkona#

Suolistobakteerit tietysti riemastuivat, mutta what else is new. #

Siinä hörppiessäni, nokka taivasta kohti, sattui silmään kurkiparvi korkeuksissa, joten kaivoin jo reppuun pakkaamani järkkärin vielä esiin ja kuvasin ne kurjet sitten. #

Kyrpäkamera oli nyt (kortin formatoinnin jälkeen) jaksanut 40 minuuttia ennen tilttaamista, mutta niistäkään viimeisimpien siirto kortilta kiintolevylle ei enää onnistunut, joten seuraavaksi kokeillaan speksinmukaista 32 gigatavun korttia (speksin ylittävän 64-gigaisen tilalla) ja tehdasasetuksia. #

Metsokankaalle tullessani kaksi vastaan tullutta alakouluikäistä tyttöä moikkasi ohi mennessään. Keskiviikkona oli sama ilmiö, kun ohitin samanlaista duoa, joka ajoi vauvarekeä vetävän miehen perässä (samaa seuruetta, oletan). En tiedä olivatko samat lapset. Minähän en tunne täältä ketään, eikä kukaan vastavuoroisesti minua, oletan. Ehkä nämä on vain opetettu tervehtimään kaikkia. #

Limingantullissa menin XXL:ään ja sovittelin siellä omaisuuttani heti sisääntulon edessä olleeseen Bitsin laukkuun, mutta se oli liian pieni. Käppäilin pyöräilyosastolle, josta myyjän avustuksella löytyi saman brändin samanhintainen, mutta isompi malli, johon mahtui Waltterikin. Otin sen ja Casallin akkain halpisjuomapullon (600 ml, 2,90 €). #

Kotona panin vaatteet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin piirakkaa ja viimeistelin tätä. #

Ripustin pyykit. Vaihdoin kameran kortin, nollasin asetukset ja panin sen kuvaamaan oskilloivaa pöytätuuletinta. Jos vielä pykii niin menee reklamointihommiksi. #

Muokkaukset #

2020-07-11 20.08.52 2020-07-15 14.27.43 #
Muuttumaton: Järkkäriä en ottanut mukaan, vain kypäräkameran, mutta se oli taas tiltannut heti (metsäosuuden) alkumatkasta. Pitää kokeilla kortin formatointia, tehdasasetuksia sun muita.Muuttumaton: Järkkäriä en ottanut mukaan, vain kypäräkameran, mutta se oli taas tiltannut heti (metsäosuuden) alkumatkasta. Pitää kokeilla kortin formatointia, tehdasasetuksia sun muita.
Poistettu: <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/52661873">Käpytikka taas Oritkarin raiteiden kohdalla</a>, mutta sen verran pusikon takana, ettei siitä edes järkkärillä olisi saanut kunnon kuvia. Vain poksutuksesta sen huomasinkin. Lisätty: <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/52661873">Käpytikka taas Nuottasaaren raiteiden kohdalla</a>, mutta sen verran pusikon takana, ettei siitä edes järkkärillä olisi saanut kunnon kuvia. Vain poksutuksesta sen huomasinkin.
Muuttumaton: Heikinharjun ja Auranmajan välillä oli paljon perhosia, haapaperhosiakin ainakin kolmessa eri kohtaa. Vähän ennen Auranmajaa oli puusta vasta pudonneen näköinen rastaanpoikanen. Jos kyrpäkamera olisi toiminut, olisi näistäkin kuvia.Muuttumaton: Heikinharjun ja Auranmajan välillä oli paljon perhosia, haapaperhosiakin ainakin kolmessa eri kohtaa. Vähän ennen Auranmajaa oli puusta vasta pudonneen näköinen rastaanpoikanen. Jos kyrpäkamera olisi toiminut, olisi näistäkin kuvia.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.